Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / PROFormance
Autor Zpráva
nefritt
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 16:22
- Nahlásit

Bylo mi doporučeno tohle krmení pro vlkošedého psa, protože mi skoro po všem rezne. Krmíte s tím někdo? V jaké jsou psi kondici? Objednala jsem tu holistickou řadu. Že by mu to nechutnalo strach nemám, protože to je popelnice - spíš mi jde o to, v jaké kondici po tomhle krmení psíci jsou a jaká je srst.

Šárka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 17:16
- Nahlásit

Krmila jsem tím a srst pěkná. Kondice také záleží na dávkování i pohybu. Není to špatné krmivo.

romcca
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:41
- Nahlásit

My tím kdysi krmili, bohužel v létě loňského roku jsme objednali balení, po kterém náš pes průjmoval, ostatní od chovatelky, co též objednávali, měli problémy. Tenkrát po dotazu do USA nás přesměrovali na českou fabriku a potvrdili změnu fabriky a změnu receptury, samozřejmě prý jen pro blaho zákazníků. Podobný problém u proformance se u naší chovatelky objevil teď na konci zimy znova, tak se taky naštvala a přechází s fenami na jinou značku. Proformance je dobré krmení, bohužel mají čas od času dle mé vlastní zkušenosti problémy s kvalitou, a to si se psem s PP, se kterým obrážím výstavy, opravdu nemohu dovolit. A samozřejmě ho mám ráda abych ho krmila kdoví čím

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:43
- Nahlásit

krmil jím můj strýc svého flat coat retrievra, srst a kondice skvělá, jezdí na výstavy, ale měl velmi často záněty očních spojivek, možná, že to nesouvisí, ale přešel na jiné krmivo je to asi půl roku a od té doby zánět neměl.

corgi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:45
- Nahlásit

nefritt
Po Brit Care by se nemělo reznout. Samozřejmě nejlíp si reznutí ohlídáš krmením ne-granulí, což sem ale pochopitelně nepatří...

romcca
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:45
- Nahlásit

Já mám taky FCR, černého

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 20:59
- Nahlásit

romcca
on ho má snad z nové vsi z chs anitero nebo animero nebo tak nějak.

romcca
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 21:09
- Nahlásit

To je dobrý fór, my máme Arista taky z Chs Anitero, který je to sourozenec? To bude buď brácha nebo ségra

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 21:11
- Nahlásit

romcca
říkají mu endy, jak je podle pp nevím, možná se píše andy, je černý a je mu chvíli rok, aspoň myslím.

romcca
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 21:12
- Nahlásit

15 měsíců Amadeo alias Endy brácha tak že pozdravujem Aristo Anitero

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 21:14
- Nahlásit

romcca
vyřídím v sobotu slavíme josefa, tak se se strýcem i endym uvidím

archie
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 12:18
- Nahlásit

Krmím tím dva mopsíky, seniorkou,( 9 a 10 let), už asi 2 roky, a do teď velká spokojenost. Jenže tento týden jsem načnula nový pytel, a poprvé se mi vešel do barelu , vždycky mi ještě dost zbylo v pytli, a tentokrát ne... Zdají se mi i mastnější a bohužel oba kluci mají řidší bobíky, tak uvidím, co bude dál... Už jsem se dívala na jiné granulky, kdyby náhodou tyhle už neseděly, potřebuju jehněčí, s menším obsahem tuků, takže je to docela hledání Neznáte někdo náhodou granule Bozita?

romcca
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 19:25
- Nahlásit

jestli jsou řidší bobky, tak na to bacha. Jakoby žluklý tuk a řidší stolice, někdy se psi dost i drbou. To bude to co jsme zažili i my. Prostě problém s kvalitou. Jo a náš pes po nich teda neskutečně prděl. Krmíme teď už jinou značkou a prdí výrazně méně

nefritt
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 09:41
- Nahlásit

romcca
a jakou jestli se můžu zeptat

romcca
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2010 13:44
- Nahlásit

Canine Caviar, Adult Lamb and Pearl, jsou ale určitě dobré i jiné značky, nechci je nějak propagovat. Jsou dost drahé. Krmíme jimi od přelomu září října, to jsem v hysterii (pes oproti sourozencům měl cca o 3 kilo méně, hrozná srst a pořád řídký bobek) zbytek pytle Proformance vyhodila do popelnice (asi 7 kilo), týden jsme vařili a pak jsme zkusili Canine -tenkrát pro štěňata, v lednu jsme přešli na dospělácké. Pes se rychle začal lepšit. Ale je spousta jiných, taky dobrých značek.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání