Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 12:39
- Nahlásit

ne

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 13:30
- Nahlásit

jana33
No nevím, co je na tom vtipného!! Mu do kachny zašiju kamení a bude mít po házení.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 14:31
- Nahlásit

bilksa
To znám až moc dobře,je to přeci prdeeeeeel

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2013 15:38
- Nahlásit

jana33
No právě!!! Stáááášna sranda!! Holomek!! Sebere aport krásně, protože tam stojí člověk, co by mu mohl jednu vrazit, pak krásně nese a přesně v půlce mezi mnou a házečem si to začne vyhazovat do vzduchu, pak na zem. Když ho doběhnu, tak to zase způsobně vezme a nese v naprostém klidu, protože už jsem zase v dosahu a mohla bych mu jednu vrazit.

Jenže takhle nemůžeme nikam, tak sháním nějaké nápady, jak ho donutit normálně nosit.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 08:52
- Nahlásit

bilksa
Hmm,ta to neporadím,já myslela,žesi to nadhazuje jen když to bere do mordy

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 14:38
- Nahlásit

jana33
Ne, vezme to právě pěkně, holomek a až v půlce si s tím začne házet. Však já na něj něco vymyslím.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 15:06
- Nahlásit

No,já bych asi zvolnila a nenechala zvěř nosit zdaleka

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 16:55
- Nahlásit

jana33
Jj, pracujeme na tom a je na stopovačce.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 19:56
- Nahlásit

Tak máme s Charlotte za sebou další víkend. Tentokrát víkend pro handicapované a zdravé děti. Bylo to jako obvykle hooodně náročné, ale obě jsme to zvládi a s ostatními si to moc užili. Charlottka je canisterapeutický mazák a naštěstí umí odpočívat, takže takovéhle akce zvládne. V srpnu nás pak čeká týdení pobyt.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 20:00
- Nahlásit

bilksa
Tak to jste skvělé,musí to být pro ní makačka

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 20:16
- Nahlásit

jana33
Jj, je to pro ty pesany hrozný záhul. Jsou v cizím prostředí a téměř 24 hodin denně pracují. Neustále je někdo hladí, visí na nich, volá je, chrlí na ně povely... Navíc některé děti jsou prostě těžký oříšek a něžný přístup se jim moc vysvětlit nedá..

Charlottka naštěstí umí zalézt a spát, takže ji to úplně nezničí, ale i tak bude spát ještě ve středu. Zítra vyrazíme za Brituškou a půjdeme na prochajdu do lesa.

Příští víkend máme volný, jen možná nějaká prochajda a pak Klatovy. Tam se těším, jen můra začala línat!! Jsem zvědavá na obsazení tříd - před třetí uzávěrkou byla ve vítězích sama, tak počítám, že teď jich tam bude víc než v pracovce...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2013 21:46
- Nahlásit

bilksa
No,já jsem taky zvědavá,páč v tý době bylo hlášenejch 15!!!labradorů,to jsem čuměla
Že by si jako Charlot zadělala na granda?

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 08:29
- Nahlásit

jana33
Ha, ha, jasně!! Mně to ani nenapadlo, až když si to napsala, ani nevím, co je na granda nutného. :-D

Ale byla by to sranda, co??

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 09:27
- Nahlásit

bilksa
No jasně vošklivky do toho

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 18:13
- Nahlásit

jana33
Tak obsazení tříd vyvěšeno - v mezitřídě u psů i ve vítězích 3 kousky, tak uvidíme.

Tobby
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 18:17
- Nahlásit

Dobrý den, jsem tady nová. Budeme si pořizovat Labradora a tak se Vás ptám jestli se sem můžu k vám přidat

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 18:36
- Nahlásit

Tobby
Aahoj,vítám tě. už máš vybranou chovatelskou stanici?

bilksa
Celkem dvacet labadorů,to jsem nezažila

Tobby
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 19:44
- Nahlásit

jana33

No právě ještě ne, protože naše město je malé a tak tady není moc chovatelských stanic labradorů. Spíše se tady prodávají pejsci bez PP, ale jsou krásní

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 19:48
- Nahlásit

Tobby
Vybíráš parťáka na dvanáct patnáct let,rozhodně se nevyplatí se omezovat výběrem na vaše město a okolí. Koupi psa bez PP důrazně nedoporučuji! s největší pravděpodobností si koupíte něco,co bude exteiérem labradorovi vzdáleně podobné a povahově úplně někde jinde. A to nemluvím o zdravotních problémech promyslete to

Tobby
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 20:18
- Nahlásit

Myslím, že je možná tady nějaká chovka, pokouknu se na internetu. Doporučili byste nějaké granule (samozřejmě kvalitní) pro Labradora nebo kterými krmíte vy a jste spokojeni?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 20:23
- Nahlásit

Tobby
Nejde jen o chovku,ale konkrétní spojení,vážně bych výběr nepodceňovala a nespěchala.Odkud jste?
Já mám psy na mase, ale obecně se dívejte na značky,kde je na prvním místě maso a co nejméně obilovin typu pšenice,kukuřice atd. Kvalitní je například Acana, Taste of wild, z těch dražších Orijen, canine caviar, arrtemis a řada dalších

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 21:52
- Nahlásit

Tobby
Chcete psa k dětem, tak bych vůbec neuvažovala nad psem bez PP. Chcete-li mít nějakou záruku povahy, zdraví a exteriéru.

Pro pejska se vyplatí jet přes celou republiku a dá se to zvládnout i vlakem - také jsem měla majitele, kteří si ode mne z jihu Čech vezli štěňátko vlakem do Prahy.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 15:42
- Nahlásit

bilksa
tak ošklivka nahlášena na klubovku

michna
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 18:44
- Nahlásit

jana33

zampiona ma a furt se nekam cpe

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2013 19:57
- Nahlásit

michna
jsem děsně ambiciozní

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2013 09:36
- Nahlásit

jana33
Já ještě nahlášeno nemám - nejsou prachy, tak uvidím po výplatě.

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2013 17:33
- Nahlásit

Konečně po celým dnu deště přestalo, tak s Charlottkou vyrážíme na cvičák. Poslušnosti není nikdy dost...

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 18:07
- Nahlásit

Tak u nás záplavy v plném proudu, ještě bude v noci "veselo". My jsme naštěstí v suchu, ale kolem nás je to už hrozný.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2013 18:44
- Nahlásit

bilksa
no,já sleduju Prahu,jestli bude dům,ve kterým mám byt, pod vodou...

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2013 16:00
- Nahlásit

Tak Lužnice u nás začíná stoupat terpve teď a stále tu leje.

<< 1 ... 702 . 703 . 704 . 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání