| Autor |
Zpráva |
rain
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:27
- Nahlásit
Jsem se po ránu pro změnu zase nervla.. Mám takovou jednu asi hodně "inteligentní" bývalou spolužačku, ta má fenu trpasličího pinče. Teď se na facebooku strašně rozplývá jak budou mít štěňátka, tak jsem se ze zvědavosti mrkla o co jde..
Situace je asi taková - fenečka je strašně ňuňatá a úžasná, kamarád nebo bůhví kdo má taky hrozně ňuňatého krysaříka, to vypadá skoro stejně, fenečka zrovna poprvé hárá, tak proč si nenamrskat pár stejně ňuninkatých štěníků...
Teď, ani ne po půl roce, fenečka hárá podruhé a ti minulí štěníci byli přece tak hrozně roztomilí, tak proč si nemrsknou další várku, že..
Nemáte někdo nápad jak takovému člověku slušně vysvětlit co tomu psovi provádí???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:29
- Nahlásit
rain
To slušně nejde...
|
rain
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:40
- Nahlásit
Jenže prostě podle ní a jejích kamarádů je to hrozně super, a je mi jasné že cokoliv napíšu, zase budu za magora co jim asi chce jenom zkazit radost...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 08:50
- Nahlásit
rain
a to seženou zodpovědné zájemce o takto nakřížená štěňata? zkus jí zahrát na city a pošli pár fotek ztýraných psů, příp. povídání o překupnících, životě v kleci, pokusech a pod - třeba ji přestane bavit přivádět další tvory do podobných situací
|
rain
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:27
- Nahlásit
moll
Nemám šajn, u těch malých plemen bude udání štěňat asi jednodušší....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:35
- Nahlásit
a co to najet na to, že ta ňuňatá fenečka, když bude mít co hárání ty ňuňatý štěňátka, tak brzo ňuňatá rozhodně nebude??
bože nesnášim takovýhle..........sem chtěla napsat krávy, ale to neni spravedlivý vůči těm krávám, slepice taky není spravedlivý a sprostě psát nemůžu, tak co mám vlastně napsat??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:36
- Nahlásit
PetraK
tak co mám vlastně napsat??
Napiš krůty. Blbější zvíře, než jsou krůty snad ani neexistuje.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:36
- Nahlásit
rain
já se obávám, že je to akorát zbytečné rozčilování, takoví lidi budou množit furt a obávám se, že ani ty obrázky je nepřinutí k tomu, že by se toho vzdali, maximálně si řeknou, že je to hnus, ale to je tak všechno. No a když jí k tomu napíšeš něco ty, tak si řekne, že jsi kráva, přestane s tebou komunikovat a tím to pro ni hasne...je to k vzteku...
moll
no podle mě je pes pořád dost módní záležitost a u hodně lidí jsou na prvním místě peníze, takže pokud je štěně levné a navíc takhle malé, odbyt je myslím dobrej...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:39
- Nahlásit
Baico
Napiš krůty. Blbější zvíře, než jsou krůty snad ani neexistuje
no to je zas to stejný. Krůta možná není inteligentní. Ale debil taky ne. A o takový náně pitomý se nedá napsat nic jinýho, než že je to debilů královna.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 11:03
- Nahlásit
co jí zkusit navést na to, jak by se cítila ona sama, kdyby ve 14ti letech měla první dítě a pak hned další a další..Jak by to její tělo zvládalo a prostě tak...
Takovýmhle lidem se bohužel většinou nic nevysvětlí..Malí psi se udávají podstatně lépe než velcí, i když je fakt, že i s těma menšíma je problém...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 11:19
- Nahlásit
PetraK
co mám napsat...
starej blbej ftip: víš proč svišti pískají? protože jim maminka říkala, že místo každýho sprostýho slova mají zapískat....pro zparchantělý lidi není ze zvířecí říše přirovnání - vše je urážkou pro jmenovaného tvora
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2010 15:03
- Nahlásit
Vymysli si " že podle nejnovější studie pokud má fena každé hárání štěňata se zvyšuje šance že bude mít rakovinu třeba dělohy mléčné žlázy apod. že musí minimálně dvě hárání počkat.
Nebo jí nakukej něco v tom smyslu že když má fenka každou chvilku štěňátka a ona je pak dá pryč tak fenka začne být agresivní prostě lži jak když tiskne.
A nebo jí pošly do prd*le protože je to bl*á krá*a
|