| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Srp 2005 11:52
- Nahlásit
Dobrý den, nemáte náhodou někdo na prodej stojan na misky ? Bylo by to pro dogu.
Děkuju moc za odezvy
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 10:00
- Nahlásit
bohužel...
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 10:46
- Nahlásit
A odkud jste ?? Chcete stojan, nebo jen držák ??
|
elvira
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 12:57
- Nahlásit
Já jsem našla nádhernej stojan pro obří plemena na Schnauzer shop,je teda drahej jak blázen,ale nastavovací my chováme bullmastiffy tak ho máme taky-výborná prevence torze!!!
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 19:38
- Nahlásit
Nemáte někdo zájem o postroj od firmy GAPPAY - polstrovaný s úchytem (www.gappay.cz - postroje - obranářské postroje - č.0532a). Postroj mám asi 4 měsíce, ne že bych nebyla spokojená, na mého labradora pasoval přesně, na mou malinoisku bohužel nepasuje. Stál 270,- - prodám za 200,-. Používaný byl málo.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Zář 2005 10:01
- Nahlásit
Eny Jsem z Brna. Je jedno jesli stojan nebo držák. Můžete mi říct nějaké bližší info?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2005 10:25
- Nahlásit
Prodám imitaci NO, pořizovací cena 2.000,- Kč, prošel kompletní rekonstrukcí a upgratem a updatem, prodejní cena 2.001,- Kč.
Prodám anglického plnokrevníka, zlý, temperamentní, těžko ovladatelný, neochočený, nevhodný pro děti, začátečníky a ženy. Pořizovací cena "co sežral a probydlel", prodejní hodnota "nevyčíslitelná = záchrana mého mladého života".
Prodám přítele, mladý, nevychovatelný, málo opotřebený, pohledný, pořizovací cena "jeden úsměv, panák a taneček", prodejní cena "starost na celý život".
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2005 10:48
- Nahlásit
Garfielde ty si případ
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Zář 2005 08:13
- Nahlásit
Eny Kdyžtak se mi ozvěte na můj e-mail.Měla bych zájem o koupit stojan nebo drzák na misky. Děkuji v.takacova@seznam.cz
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2005 10:56
- Nahlásit
Já ho na prodej nemám, ale vím, kde se dá v celku za rozumnou cenu sehnat v Praze, protože jsem ho taky zoufale sháněla, nakonec mi ho v našem zverexu objednali, bylo to myslím od Plaček s.r.o., ale já sháněla stojan tzn. aby se dal postavit v místnosti a vytahnout tak vysoko, že z něj velký pes normálně žere v úrovni hlavy. Držák na misky je něco jiného, je to věc, která se na pevno přišroubuje ke stěně nebo k mřížím kotce a ten se dá bez problému sehnat např. u firmy ZK, mají reklam,u snad v každém kynologickém časopise. Je důležité na co a proč potřebuješ držák na misky a pak to sehnat už opravdu není problém.
|