| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:32
- Nahlásit
Jsem se chtěla zeptat, jak dlouho vašim pejsům vydrží sušený penis? Zajímal by mě celý, ten metrový Netroufla jsem si téma takto pojmenovat...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 18:43 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
miisha
Koupila jsem jednou jedinkrát a víckrát mi to do baráku nesmí.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 20:45
- Nahlásit
miisha
chvilku
impact
no asi tak nejak, ted kupuju jen spalicky a konzumace na zahrade
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 22:44
- Nahlásit
mno nic, tak že bych zkusila hovězí nohu?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2009 23:01
- Nahlásit
miisha
Ta je dorbá, ale doporučuju pod psa natáhnout prostěradlo bo budeš mít šecko mastný.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 09:38
- Nahlásit
já bych to ani nekupoval,připadal bych si jak debil přijít do krámu a říct že chci penis..
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 10:19 - Změnil/a: Steph
- Nahlásit
miisha
A co hovezi suseny ucho, to mu nevydrzi na dyl?
Ja jim suseny s kostma kupuju jen kalcium paraty - znama mela RR, hovezi susena ohanka mu perforovala zaludek a streva, bylo to hrozne rychly ((( tak se toho bojim. Kdyz je chci zabavit na dyl, dam jim syrovou morkovou kost - mame to misto kongu, dost dlouho jim trva nez z toho morek vystouraji a kost pak jen ohlodavaj
Jinak asi nejoblibenejsi suseny namky jsou kachni maso a plice
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 10:30
- Nahlásit
Steph
kdyz je chci zabavit na dyl, dam jim syrovou morkovou kost
me ji pes v posledni dobe nechce, netusim proc, taham se s tim z masny, vzdycky je mel rad, ted jen cuchne nezere to
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 10:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
hele asi na tom neco bude - ja je kupuju v par reznictvich vetsinou na malym meste a nemam problem. Kamoska co ma ode me cubu a jeji stene rikala, ze je koupila nekde v penny, cuby se obe pos.. a pobl.. a po druhy je dotahla a nechtely je.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 11:08
- Nahlásit
usuším krávu a bude
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 11:17
- Nahlásit
staropramen
proto se tomu říká býčí žláza
ale do krámu mi chodí i tací co řeknou že chcou to péro
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 11:28
- Nahlásit
staropramen
připadal bych si jak debil přijít do krámu a říct že chci penis..
Já asi musím vypadat dost zoufale, protože vždycky někam přijdu, chci třeba ucho nebo prasečí nožku a všude mi furt nabízejí penis...
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2009 13:34
- Nahlásit
corgi
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:41
- Nahlásit
Steph
Alespoň pro mýho psa, by muselo být ze železa....
|
Pink
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 12:58
- Nahlásit
Já si sušené ňamky vyrábím sama. Upeču játrové pamlsky (kdysi jsem tu objevila recept) nakrájím a usuším na topení, v létě v troubě. Přišla jsem na to loni, když jsem si odložila krabku s pamlskama na topení )) A ještě jeden poznatek: používám kuřecí játra, protože hovězí mi oddělaly mixér.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 16:47
- Nahlásit
miisha
já dávám holčičkám ty hovězí nohy, z toho to krásně okoušou, pak se nám tu válí hromada žlutejch kostí. Penis je dost tvrdej a vím, že někteří naši hltavci nevydrží to tak dlouho rozžvejkávat a pak se snaží spolknout ten poslední rozšmelcovanej kus najednou a začnou se dusit
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:31
- Nahlásit
Ebony
a pak se snaží spolknout ten poslední rozšmelcovanej kus najednou a začnou se dusit
ale nějak mě to nepřekvapuje, ty zvížátka naše dokážou bejt někdy tak blbý...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 20:46
- Nahlásit
miisha
no, nevím jestli se chorobný žravosti říká blbost, ale jestli jo, tak v tom případě jsou holky úplně dementní
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2009 21:07
- Nahlásit
Ebony
nooo, tak to bylo tak obecně řečeno. Jsem si akorát vzpomněla na kamarádčinýho pejsana, kterej si to s rozeběhem namířil do francouzskýho okna až chudák hňup zakňučel. Tož pták tam nalepený nebyl ale Juno furt hltá, jak kdyby už neměla nikdy dostat. akorát už s kostma na žvejkání nechodí 5 metrů daleko, už zjistila, že my ji to teda nezežerem
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 20:42
- Nahlásit
tak hovězí noha teda byla hned v čudu, raději za tu cenu koupím koleno obalený masem a ne totok kopyto na kosti. zlatý morkový kosti.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 21:04
- Nahlásit
miisha
no jo, pro otesánky se musí vybírat, ale našim holkám vydrží chvíli, ono taky záleží, jak jsou usušený, my máme z vetamixu a ty jsou celkem tvrdý
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 21:19
- Nahlásit
Ebony
koupila jsem tradičně od Mapesu, tak v podstatě na tý kosti nebylo nic na okousání. Vděčný sou fakt šlachy, chrupavky a kůže.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 21:27
- Nahlásit
Juno se právě podařila nalepit samolepka s čárovým kódem na ocas........žlůůůůtéé banány za 3,50! Jí to tam budu asi lepit cíleně
|