| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 07:32
- Nahlásit
Můj čerstvě roční chlapeček prodělává jakési změny v povaze i zvycích. a) začíná při čůrání zvedat packu a značkovat (prý mu patří západní část Brna) b) najednou se ze dne na den strašně rozežral (do teď se frfňal ve všem, granule striktně odmítal, nic nesměl mít 2 dny po sobě), teď přijde domů, plnou misku 3 dny starých zvětralých granulí, doletí k nim a takřka je vdechne a radostě pobíhá okolo skandujíce: "Přidat! Přidat! I love granule! I love Acana!" c) nechal si vše líbit od psů a když na něj zavrčeli, tak utekl, teď se promění v chladnokrevného vlka zabijáka a pouhým pohledem a vrčením s ceněním zubů úspěšně odhání stáda bizonů a smečky hladových hyen d) začíná vnímat pachy fen e) přestává být mazlivým štěndem vítajícím všechny známé lidi, začíná mít nadhled, povznáší se nad lidi a jen tak s někým se do řeči nedá f) ty vogo začal ignorovat kobylku a tváří se, že s podřadnýma živočišnýma druhama se nebaví. Tak jen čekám, kdy začne číst Shakespeara, odebírat denní tisk a sledovat kurzovní lístek. JÁ CHCU ZPÁTKY SVOJE MALÝ ŠTĚNDO!!! VRAŤTE MI MÉ ŠTĚNDO!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 07:38
- Nahlásit
Garfield
Ty jo, v Brně jsou bizoni a hyeny.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 07:41
- Nahlásit
Garfield
Ty jsi číslo
|
Anonymní
|
# Zasláno: 10 Srp 2005 07:42
- Nahlásit
Garfield
Kam ty na ty hlody chodíš, to by mě fakt zajímalo.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 08:22
- Nahlásit
Anonymní
Jaký hlody? Co mi štěk připraví v našem společném každodenním životě, to ventiluju dál, neboť jinak bych jej musela sežrat láskou, jindy umlátit pampeliškou, případně bych mu dobrovolně dala doklady od auta, klíče od bytu, mobilní telefon a kreditní kartu a utekla hodně daleko od všech šelem psovitých...
|
Nela
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 08:33
- Nahlásit
Garfield
Co to proboha čtu ? Tři dny zvětralé granule ? No, že se nestydíš. Ty mu necháváš žrádlo pořád ? Chyba....
Jinak ti štěndo dospívá, což je normální. A možná bude hůř...
Ale když se budeš snažit, tak k tobě by se mohl chovat pořád stejně. Já mám šestiletýho psa a chová se pořád jako štěně, nosí mi klacíky, je pro každou blbost. Záleží na tobě. A taky zkus koukat na pozitiva toho dospívání. Třeba to "zmoudření"..
Cha, cha, cha. Souhlasím, že jsi asi pěkný číslo. Tak ať ti ta dobrá nálada vydrží.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 08:53
- Nahlásit
Nela
Milá Nelinko, jsem si vědoma toho, že pes má mít svou dobu krmení a např. kamarád nechá psovi misku 15 minut a pak ji odebere. Když pes nechtěl a nežral má smůlu, dostane až při dalším krmení. Touto taktikou bych ovšem už já psa neměla. Po několika dnech této praktiky bych si možná všimla, že původně nežral, protože nechtěl a teď nežere, protože chcípl hlady. Takže mu misku s granulema nechávám i přes noc. Obvykle krmivem pohrdne, ale až se vyspí po těžkém dni, tak dostane slinu a zblajzne to, případně to zblajzne druhý den ráno. Případně to vdechne po 3 dnech, co si naordinoval dietu. Nechci mu ustupovat, takže se držím hesla: "Nechceš? Tak nežer, ale nic jinýho nedostaneš" No a teď jsem na tom tak, že přijde dom, letí k misce, vsákne jakoukoliv stravu, kterou tam nalezne a já musím pozorně vyčkávat na okamžik pozření posledního sousta a pak mrštně rychle a přesně misku odebrat, protože by se sacím a vdechovacím efektem zmocnil i plastové nemalé misky. Jistě chápeš, že největší velikost psích misek se z krku vytahuje docela blbě . Takže misku odeberu, přidám mu žrádlo a jen doufám, že až dobaští, tak nebude pokračovat u akvarijních rybek, ptáčků na parapetech, ledničce, spišce...
|
Nela
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:05
- Nahlásit
Garfield
Dávej si pozor na sebe, stal se z něj asi otesánek...
Jinak souhlasím s tvým kamarádem a nemyslím, si, že by pes umřel hlady. Ale chápu tě, také jsem v těchto věcech útlocitná, za což se mě můj kamarád směje. Kdyby můj pes nežral, určitě bych měla starost, že mu něco je. Ale naštěstí teď tenhle problém nemám.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:21
- Nahlásit
radostě pobíhá okolo skandujíce: "Přidat! Přidat! I love granule! I love Acana!"
Jéžiši všem velká omluva, co to proboha plácám? Samozřejmě jako správný NO aneb der Deutsche Schäpfer radostně pobíhá okolo skandujíce: "Ich liebe die Granulen! I liebe maine brillant Acana! Ich will nicht ohne meine Acana schon leben!" Nesnáší, užití sousloví "Germen Sheperd".
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:26
- Nahlásit
Garfield
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 11:43
- Nahlásit
...normálka, vlastenec...
|
pigie
|
# Zasláno: 10 Srp 2005 20:09
- Nahlásit
Nie je to neskoro v roku zdvihat nohu? Moj zacal v 6 mesiacoch, ci on je abnormal? Pricom je to obrovske plemeno psa...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2005 06:55
- Nahlásit
pigie
je úplně jedno, kdy začne pes zvedat nohu. Můj začal taky až v roce a znám několik psů, kteří nohu vůbec nezvedají ani skoro neznačkují...."Na každém rohu" a brzy začínají zvedat nožku většinou hodně sebevědomí či dominantní psi.
|
Rendy
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2005 17:32
- Nahlásit
Garfield
Vítej do rodiny. Můj mladej navíc v tom roce přidal boje o převzetí vlády nad mým starším pejskem. Tak máme nového vůdce jejich malé dvoučlenné smečky.
|
pigie
|
# Zasláno: 11 Srp 2005 19:30
- Nahlásit
Evik
Hm, moj urcite nie je dominantny, aj ked brucho neukazuje hoci komu u neho podriadenost sa preukazuje olizovanim papule do blba a skrcenou polohou, cely sa akosi zmensi. Dominantny urcite nie je. A diky za info, ze to takto "chodi". Aj ked teraz uz si aspon bafne, ked mu robia zle, predtym sa nechal otrieskat aj od yorkshira...
|