| Autor |
Zpráva |
Kamila B
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:15
- Nahlásit
Mám brabantíka skoro rok starého, myslíte, že mu stačí jídlo 1x denně? Dostat do něj něco ráno ve všední den je těžké, asi je moc brzy, o víkendu je to lepší.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:21
- Nahlásit
Kamila B
mě roční fenka poránu taky málokdy žere, zvyšuju večerní porci. já to beru tak, že kdyby měla hlad, dá si večer to zblajzne většinou v pohodě (mívá nežrací období, ale to je na jinou debatu)
|
Kamila B
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 13:33
- Nahlásit
Přešla jsem na "normální stravu", takže zatím trochu tápu s dávkama.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 13:44
- Nahlásit
Kamila B
Tou normální stravou máš na mysli co?
|
Kamila B
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 14:55
- Nahlásit
místo granulí maso a přílohu,zatím vařené
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2009 16:12
- Nahlásit
Kamila B
Zatím vařené, takže asi brzy syrové? U BARFu se doporučujou dvě dávky denně, ale když to prostě nechce, tak těžko nutit, že jo...
|
Kamila B
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 09:22
- Nahlásit
No k syrovému se asi dostanu už to pročítám, dost se mi to líbí, taky mu to jede, zkusili jsme mleté syrové hovězí, to bylo něco. On od malička nechce žádný granule, nejí je s radostí, je mi ho líto, tak vymejšlim. Nevím co ty kosti, jestli mu mám zkusit nějaké dát. Tátův pes měl ileus, ale to mu bylo 15 let, sežral kosti a ucpalo mu to střeva. Dostali jsme ho z toho, celou noc jme mu dávali klystýry s olejem a chodili jsme s ním aby se střevo dalo do pohybu. Ráno byl zdráv a my mrtví
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:17
- Nahlásit
Kamila B
Já přešla po roce a půl na granulích, taky jsem měla strach, jak to bude s kostmi, vnitřnostmi atd. Časem jsem vypozorovala, jaké kosti "staví" víc, jaké míň. Samozřejmě s kostmi se musí začínat pomalu, ale vyplatí se to - ten pohled na lišku zakouslou v prasečí lopatce Taky jsem nabrala informace hlavně tady na diskuzi, tož přeju vytrvalost a odvahu
|
Kamila B
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:19
- Nahlásit
Díky, musím se ještě vzdělávat. Snad dokážu vyživit jednoho malýho psa, když krmím několik lidí a ještě nikdo na metabolické jednotce neskončil. ¨Jemu ty granule fakt nechutnaj, jde k misce jako na porážku. Když je tam něco jinýho, tak se hrne ,směje se a je nadšenej.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 13:30
- Nahlásit
Kamila B
Tak proč zrovna nedáváš syrový, když mu i víc chutná? Není to žádná věda - o nic větší, než vaření masa :-D
Třeba když budeš krmit syrovým, tak bude chtít i tu ranní dávku. Jinak bych to až tak neřešila. Já krmím všechny psy syrovým 1x denně a problém nemám...
|
casira
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 20:48
- Nahlásit
Kamila B
Granule nie sú maso.Maso je určite chutnejšie,vyskúšaj.Aj surové.Ked som mojho krmila granulami,nie a nie pribrat,teraz,ked krmim masom vyzerá ovela lepšie.Aj srst má krajšiu.Možem zmenu len odporúčat,všetci sa učíme čo našim psom chutí a vyhovuje.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 22:50
- Nahlásit
Krmím masem jednou denně. Jediné na co si psi stěžují je to, že by chtěli žrát 24/24, 7/7.
|
Kamila B
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 09:30
- Nahlásit
Tak jsem to udělala, dala jsem mu syrové kuřecí krky, byl nadšenej, je ochoten si je dát i ráno. Jemu stačí masa málo, má 5kg, tak jsem si udělala zásobičku malinkejch dávek do mrazáku a začínáme Zeleninu moc nechce, ale rozmixovanou v tvarohu vezme na milost. Tak uvidíme, taky přestal zamořovat ovzduší páchnoucími plyny, což bylo dost blbé, když jsem ho měla v práci pod stolom a někdo přišel )
|
kety
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 16:54
- Nahlásit
Všechny Vás zdravím zkusili jste nabobtnav granule jsou super dávám je štěńatkům.Na trhu je několik druhů jsou doporučené i pro nežravé psy.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 17:09
- Nahlásit
A kde se dají koupit ty nabobtnav gr.anule
|