Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / pes v lodzii
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
PeKrato
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 16:05
- Nahlásit

Bydlím v 3. patře, balkon je šprušlovaný, zadělaný ještě rákosem. Fenku tam pouštím jen když jsem doma a po prochajdě, když je unavená, jinak je balkon zavřený. jako asi každého psa ji to tam strašně baví, pozoruje dění pod sebou a je spokojená. že by ji napadlo vyskočit si nemyslím, ale člověk nikdy neví. Když jde kámoš pod oknama, tak mi ho přijde ohlásit uvrtěná a poblafkává, ať se jdu taky podívat

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 16:25
- Nahlásit

Náš NO skočil. U příbuzných na chatě - balkon, přes něj přehozené peřiny, naštěstí jen tři metry vysoko, někde zaštěkal pes a Cir chtěl být u plotu, blbec. Prý na něm bylo po dopadu znát, že neočekával, že je to až takhle vysoko
Mamča dokonce, když byla Mili mladší, neotevírala v létě okna, aby Mili nevyskočila, když honí mouchu (nutno dodat, že Mili chybí pud sebezáchovy a mamča ho má i za ní... a za mne)

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 15:46
- Nahlásit

Mně pes taky skočil přes hradební zeď... teda nakonec ne, měla jsem nejrychlejší reakci v životě, ale už se přenášel nad, rovnou do propasti. Na to, že nejeví chuť skákat z balkonu, nespolíhám ani náhodou. Jinak pud sebezáchovy docela má, kamzičiny mu jdou a není-li si 100% jistý, tak do toho nejde... ale musí vidět, co pod sebou fakt má, a u toho balkonu si umím živě představit, že prostě zapomene... Sám tam nesmí.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2009 20:43
- Nahlásit

My mame balkon zasitovany kvuli kockam (takze mam jistotu, ze ani pes nevyskoci) Kocky totiz v tomhletom nemaj vubec pud sebezachovy a klidne skocej a neni pravda, ze se jim nic nemuze stat. Muze a stava.
Mozna by to bylo reseni i pro pejsky. Sit pry udrzi vahu do 100kg (aspon tvrdil to pan co nam ji montoval). Ja si to nechala delat od firmy takze to bylo dost drahe, ale sit se da koupit za par stovek i s vybavou a trochu sikovnej clovek ji s pomoci vrtacky namontuje za chvilku.
http://k9.cz/kocky.php

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání