Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Rust stenete RTW
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 5 Srp 2005 08:26
- Nahlásit

Dobry den,
rad bych se zeptal chovatelu (majitelu) rotvajleru. Mam fenku RTW , je ji 5,5 mesice. Na konci 6 tydne mela 7,5kg. V soucasne dobe ma 25-26kg, a 56cm v kohoutku. Kdyz prejedu prstama pater tak citim obratle, kdyz pohladim hrudnik citim zebra, a pri pohledu z vrchu ma propadle boky. Meli jsem pred 3 tydny problemy s prujmem, dostala antibiotika a 14 dni jsme to lecili, zrala mene asi 2/3 predepsane davky. Posledni tyden je vse ok, a zere jeste trochu vic nez predepsana davka. Krmeni dostava Hill's Puppy Large Breed. Zajimalo by me, zda je ve sve velikosti a vaze v prumeru tak jak rostou vase stenata? Bohuzel se nemuzu zeptat lidi(zamerne nerikam chovatelu) od kterych ji mam, protoze oni takove veci nesleduji..... Vim , ze kazde stene je jine, ale aspon ramcove, jestli jsme v poradku.

Dekuji moc Jan Schustr

kery
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:40
- Nahlásit

Dobrý den, měla jsem možnost setkat se se 2 vrhy RTW, avšak byli to psi bez rodokmenu a váhově jsem je bohužel nesledovala. (Nejsem chovatel RTW) Myslím si, že někteří pejsci rychle rostou a pak se vyvíji psychicky. A naopak. Podle vašeho popisu fenečky se mi zdá normnální, a o jejím stavu by vás měl informovat váš veterinář. Pokud ji nemáte na výstavy a chov, tak je to úplně jedno. Prostě naroste podle toho, co má v genech. Tak bude větší a vy budete mít velkou rotvičku. Rotvajleři jsou trochu zavalitější než třeba ovčáci. Hlavně sledujte končetiny a klouby, aby se jí "neprošlapovaly" packy a neměla zvětšené klouby. Ale jak jsem už napsala, ve všem by vám měl poradit veterinář. Pokud by se domníval, že u ní není něco v pořádku, sám by vás na to upozornil. A krmení Hill´s je kvalitní. Přejí krásný štěněcí život a hlavně zdraví a fajn lidi kolem sebe. K.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání