Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Mrchy mršatý
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2005 10:32
- Nahlásit

Ti psi jsou tak neskutečně vyčuraný zvířata. To člověk někdy ani zbít nemůže. Štěk teď leží v práci pod mým oknem na terase. Lebedí si, čučí do kraje, čmuchá pachy a je O.K. Slyšel, že jdu do kuchyňky a zřejmě ucítil vůni uzeného Eidamu, tak vykoukl z terasy dovnitř. ignorovala jsem ho. Tak v něm vzplanula jiskřička naděje a šouravým krokem se vydal ke mně, větříce s neskutečnou zarytostí, cože si to dobrého připravuji (je naučený nevšímat si jedících lidí, nežebrá a nekouká se ani do talíře, do očí příp. pod ruce). Teď to ovšem zkusil a šoural se k lince a posadil se u mě. Stačilo se na něj podívat a už se šinul zpátky na terasu. Šel jak zbitej pes a posadil se u schodů vedoucích na terasu (stále uvnitř v kuchyni). "Geri, kde máš místo?", zklopil uši, sklonil hlavu a koukajíce na mě jen bělemem s neskutečně ukřivděným pohledem šel nahoru. Zastavil se v půlce schodiště a lehl si. "Geri, okamžitě běž na místooo!!!", zakňučel, zamrčel, stáhl ocas ještě níž, sklonil hlavu až k zemi a popovylezl nahoru do futer terasy. Sedl si. "Gáárfííílde!!!" Otočil se, co noha nohu mine vlezl na terasu lehl si a pozoroval mě jedním okem, jakože tam vůbec není a cosi si tam žvatlal. NO A TO JSOU DNY, KDY HO NEDOKÁŽU ANI POTRESTAT

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2005 10:40
- Nahlásit

Hezký popis situace.
Povídá se, že labrador slyší zašustění vybalované tatranky i za sedmero horami a řekami.
No a naše stará černá dáma, ta dost často když se normálně příkazovým tónem zavelí Ke mně, tak prostě neslyší, popřípadě nemůže vstát, protože ji bolí nohy. Ale když se líbezně zazpívá "Salinko, já něco máááám!" v tu ránu je na nohou.

jana33
# Zasláno: 26 Čec 2005 10:43
- Nahlásit

Náš labrouš občas taky neslyší, když něco zkoumá, popřípadě jako dneska konzumuje pod stromem špendlíky. To pak stačí začít volat na druhého psa - Ferdííííku, ty jsi pašák, ty jsi můj chlapeček! a labrouš přilítne jak střela

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2005 10:45
- Nahlásit

jana33
To je fakt, smečková žárlivost je na poslušnost docela dobrá věc

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání