| Autor |
Zpráva |
Iris
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2005 17:57
- Nahlásit
Ahoj, chci začít cvičit svou 6ti měsíční fenku pražského krysaříka. A hledám nějaký dobrý cvičák. Ale pouze v okolí Kr.pole, ještě Komín Bystrc by šel. Takže né třeba K-9, nebo KK Zetor. ( v Brně) Předem oc díky za odpovědi.
P.S.: Kdo se teďka směje je pitomec
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 07:43
- Nahlásit
A proč by se ti tu měl někdo smát? Jen cvičte, holky!
|
Iris
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 09:32
- Nahlásit
No, už docela dost lidí, co jsem jim to říkala se mi smáli, ale já to moc neberu, tajže se směju zase jim.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 09:45
- Nahlásit
Iris
Na posměšný poznámky se vyprdni. Spousta lidí,kteří mají maličkýho hafíka se podivuje,jakože proč by chodili na cvičák, a pak se diví,když ten jejich prcek kdekomu visí na nohavici! U nás má paní dva krysaříky a jsou tak "vychovaní",že když jdu se svou boxerkou,tak to vypadá,jakože mi ji roztrhají u nohy. Paní vždycky ječí - sedni a prckové jí skáčou až k pasu.... Kdybych jí řekla o cvičáku,tak mě pošle někam!
|
Iris
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 12:05 - Změnil/a: Iris
- Nahlásit
No stímhle já problém nemám, tohle kdyby mi dělali naši prcci( máme Totiž krysaříky 2) tak dostanou výprask (obrazně řečeno). Já dřív cvičila dobrmanku, která nebyla moje, jenže už je stará a ze zdravotních důvodů jsem musela přestat. Ale psi mě chytli tolik, že kdybych teďka přestala dělat se psama, tak nevím jestli bychto přežila. Takže mi stejně nic jinýho nezbývá, a navíc se mi to začíná čím dál víc líbit.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 12:29
- Nahlásit
Iris
Nebyla IRIS maminka Dášennky?
|
Iris
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2005 13:47
- Nahlásit
já nevím, jenom mi to jméno pořád něco říkalo tak jesem si ho dala za přezdívku.
|