| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 11:12
- Nahlásit
Ahoj! O kynologii se zajimam uz skoro 6 let, nedavno jsem si pořídila třetího pejska německého ovčáka. Jsou mu 4 měsíce a neustále po mne skáče a kouše mi do rukávů a do kalhot. Je strašně hravý a učenlivý, ale tohle se mi jaksi ještě nepodařilo odstranit. Nevíte, co by pomohlo? Jsem zastánce toho, že se pes nesmí být.Okřikuji ho povely FUJ, nesmíš a občas ho vytahám za kožich, ale zatím bezúspěchu. Předem dík.!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2005 11:19
- Nahlásit
Anonymní
no,spotřeba tří ovčáků na šest let zájmu o kynologii je zajímavá....a o co se vlastně zajímáš v tý kynologii,když si chceš odstranit ten nejžádanější projev mladýho pracáka,lovecký drive?
On ti na cvičáku ještě za tu dřívější praxi s těma dvěma předchozíma psama nikdo neukázal, jak se převádí hravý kousání z věcí k tomu neurčených na věci k tomu určené?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 11:31
- Nahlásit
Víš, když o ně přijdeš, nic jiného ti nezbývá, než pořídit si další, o jednoho sem přišla v 5 letech a nezjistili na co a o druhého v půl roce, když sežral nit a rozřezalo mu to střeva.........o sportovní kynologii.zkoušky závody...ale protože mam pracáka/exterier tak i výstavy....no radši se zeptám... když je víc rad- dá se vybírat, co bude nejlepší, ne?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 11:48
- Nahlásit
když sežral nit a rozřezalo mu to střeva
cože????
mohla bych se tě zeptat, mu mohla nit rozřezat střeva? nějak si to nedokážu představit, ať přemejšlim, jak přemejšlim....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 11:53
- Nahlásit
prostě někde musel sežrat chuchvalec nitě a pak žral trávu a ta se namotala na obou koncich nitě ve střevech.Nu a ta se protrhala... Jestli znáte MVDr. Miroslav Svatoš z Plzně, tak ten ho operoval přes 2 hodiny.Ale měl je pry hrozne zpřetrhany a večer umřel... Prostě děs.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2005 11:58
- Nahlásit
mého veterináře pes sežral 10dkg hřebíků, všechny vyšli přirozenou cestou ven, aniž by něco poškodili, prý stěna střev je dost silná, proto mě to s tou nití překvapilo....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 12:03
- Nahlásit
Se ani nedivim, já to slyšela poprvé, že se něco takového může stát....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 12:04
- Nahlásit
a zrovna mě... V půl roce sem přišla o 2 ovčouny, ale je to pryč...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 12:19
- Nahlásit
Ale já se nechtěla bavit u úmrtí, ale potřebovala sem radu!!
|
betynka
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 12:27
- Nahlásit
Nevím na co radu, já mít takovýho dravce, tak jsem spokojená(psala si, že děláš kynologii...)
Já takovýho mám a všichni na cvičáku mi ho závidí (v dobrým slova smyslu)
S takovým pejskem se přeci nejlépe pracuje všechno jde přes radost, chuť spolupracovat,
Je to přece štěndo a časem se sklidní a když mu pak ještě ukážeš, že může kousat do něčeho lepšího než jsi ty, tak budeš mít supr pracáka.
Něco jinýho by bylo pokud bys měla psa jen jako společníka do bytu
|
handula
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2005 12:35
- Nahlásit
snažila jsem se mu do tý huby vždycky vrazit něco jinýho, klacek, hračku...apod. když mě chtěl okusovat, dostal bůvolí kost. je to ještě mimino, myslím že zabavit ho něčím jiným musí bohatě stačit....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 12:40
- Nahlásit
ok dík
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Čec 2005 13:16
- Nahlásit
Já mám podobný problém, mám štěně Bernského salašnického psa fenu a ta mi pořád kouše do rukou.Dal jsem ji na kousaní kost,kožený řemen a gumové hračky ale těch si ani nevšimne a pořád kouše do mně nevíte co s tím? (to s tou niti se stalo i mému dědovi mněl gordon setra a ten mu sežral taky klubko niti a prořezalo mu to střeva)
|