Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / POZOR čekám víkend pod stanem, to bude tóčo!
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2005 08:16
- Nahlásit

Jedeme na celý víkend na jezdecké závody do Humpolce. Štěk bude poprvé "spát" pod stanem. Očekávám, že jak se setmí a my zalezem pod stan a kolem budou ržát koně, kvákat žáby, chodit lidi čůrat a pít a vracet se z pařeb a mňoukat kočky a lítat letadla a šplouchat potůček a houkat sova a hučet vítr a šustit tráva a noční můry budou svými křídly vířit vzduch, tak štěk se uvrčí, uhlídá a uštěká k smrti. Těším se. Když tak mě vykážou z arálu závodiště

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2005 08:19
- Nahlásit

Garfield
Závist, ale ta zdravá. Přeji pěkné počasí.

Anonymní
# Zasláno: 13 Čec 2005 15:52
- Nahlásit

Můj pejsa vzhledem ke svému mládí měl letos též první dovolenkový zážitek Sice jsme nebyli ve stanu - to by mé klouby víc než silně protestovaly, tak jsme byli v hotelu - bylo to super - personál absolutně vpohodě, se psem jsme tam nebyli sami, ale všichni hafové se chovali skvěle, jen první noc byly trošku problémy - pejsa hlídal = při každém zvuku na chodbě vrčel, ale druhou noc už bylo vše OK, asi si zvyknul a navíc byl tak servaný, že na hlídání už neměl sílu Přestože má výbornou kondičku, tak dostal asi pěkné kapky - jsem turista šílenec

Anonymní
# Zasláno: 13 Čec 2005 17:20
- Nahlásit

První noc asi bude plná vášní, ale pak si zvykne, vím když jsme jeli prvně na chatu, po dvou dnech už v pohodě, ptáci mu chodili před čumákem a už se ani neobtěžoval otevřít oči. Ale v neděli jsme museli přespat v bytě u přítelkyně, která má kočku a to nespal nikdo, celkem děs, ten můj lovec to dospával celé pondělí a kočka s nikým nemluvila 2 dny, to nevím jestli si na sebe zvyknou ......

Anonymní
# Zasláno: 13 Čec 2005 20:52
- Nahlásit

Ja byla pod stanem se psy jiz nekolikrat a vzdycky to bylo vcelku v pohode. Zkuste najit mene frekventovane misto, kde nebude chodit tolik lidi a hlavne psika pres den radne unavit, aby byl rad, ze muze chrupat

Lenny
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2005 12:17
- Nahlásit

Garfield
Už je neděle, tak doufám, že jste to přežili ve zdraví a napiš jak to probíhalo

Azoráček
# Zasláno: 17 Čec 2005 13:48
- Nahlásit

Tak já mám psa u babičky a tento týden jsme byli na táboře poprvé společně, taky pd stanem Byo to super, pejsa naprosto klidnej, on je hodně dominantní a nevěří mi, proto jsem čekala že na mě zas vyjede,ale uplná pohoda, ani jsem tomu nevěřila.Fakt superA z pejsy se mi tam stal závisláček

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2005 07:27
- Nahlásit

Tak jsme opět šťastně v Brně. Pejsa si užil nejhezčí víkend svého života. Les, louka, potůčky a jezírka všichni páníčci pohromadě s ním ve stanu, koně, klacíčky, jiní pejsci, jiní hodní lidi... Celý tři dny lítal po závodišti a přilehlém okolí, testoval překážky pro koně, koupal se v jezírku. Byl úplně hodnej jen první noc ve stanu asi hodinku našpicovaně seděl a tiše vrčel. Ze širého okolí nám nanosil před stan napřed klacky, pak větve, pak celé keře a pak už pomalu trhal stromy ze země i s kořeny. Druhý den ze mě rval ráno spacák a zuřil, že jsem v té hrozné kukle, kam za mnou nemá kudy vlézt. Akorát na jednou průzkumu terénu tak spokojeně cválal po louce vysokou trávou a najednou zmizel a byla slyšet jen rana a zakňučení. Chudák spadl do bývalého hadího příkopu (závodní skok), ale byl v pohodě, jen se nás pak víc držel a už tolik nemachroval

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2005 08:22
- Nahlásit

Garfield
jo holka,stan a psi se u nás řeší následně: My a jeden oblíbený mírný neškodný tvor ve stanu,ostatní v klecích v autě...

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2005 08:24
- Nahlásit

Garfield

a teď je v zadku ještě prostřední přepážka a dvéře na každý straně.

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2005 08:32
- Nahlásit

Sali
No jóó, vy máte vražednou smečku. To byste jim museli pořídit samostatný stan (jehož životnost si netroufám odhadnout). Já s tím nebohým jedináčkem jsem naprosto vysmátá. Ale zas s takovou štěkající ekipou máte jistotu, že se vám k autu a věcem nikdo ani nepřiblíží.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2005 08:49
- Nahlásit

Garfield
jakou vražednou smečku,pod stan jezdíme kvůli nim,a na práci se musejí vyspat oni i my...

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2005 08:50
- Nahlásit

Garfield
na táborech,kam jezdíme,se nekrade....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání