Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / PES SÁM
Autor Zpráva
Nika
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2005 06:57
- Nahlásit

ahojky
jak jste vyřešili problém s hafanem, který je úplně sám doma, když jdete do práce?? Jako štěňátku jste mu vyhranili jeden pokoj a pak, až hafík povyrostl, jste mu uvolnili na dobu, co bude sám doma více pokojů a nebo ho máte stále jako když byl malinkej v jednom pokoji, aby něco nezničil??

Raduzka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2005 11:30
- Nahlásit

ahojky Niko, můj pes může všude. Jen jak píšu v jiné sekci diskuze, mi začal ničit poštáře a deky (cupuje, kuchá, trhá rohy). Uvidíme co dál. Nechtěla jsem ho pouštět do obýváku, ale zase když je vedro, chci aby byl měl přístup na balkon. Uvidíme co bude dál.

Nika
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2005 11:48
- Nahlásit

Raduzka
A to jsi ho pouštěla po celém bytě už od štěněte, když jsi nebyla doma??

Nika
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2005 11:51
- Nahlásit

já jsem to právě měla naplánované, že jako štěně bude mít jednu místnost pro sebe, když doma nebudu. A až doma budu, tak bude moct lítat po celým bytě. Ale napadlo mě, co by dělal, až by vyrostl, kdybych ho nechávala doma samotnýho lítat po celým bytě. Zda by ho nezdemiloval, když by byl naučenej být sám v jedné místnosti. Jde mi o to, jestli by z toho nebyl zmatenej.

Raduzka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2005 12:32
- Nahlásit

Nika
Jojo, už jako štěně měl přístup všude a nikdy nic nerozkousal. Až poslední dobou...cupuje deky a polštáře / Musím se ale přiznat, že když už jsem včera nevěděla co s ním mám dělat (zase si vzal do parády polštářek), tak jsem zapřemýšlela proč to tak, a přišla na to, že poslední dobou jsme se mu moc nevěnovali a tak na sebe upozorňuje. Nebo fakt nevím, jak si to vyložit (

Zmatenej z toho možná bude a hlavně by mohl štěkat na zavřené dveře, že chce dovnitř, když tam jindy chodí..nevím (

Anonymní
# Zasláno: 17 Čec 2005 13:44
- Nahlásit

Moje ovčanada má chodbu jen pro sebe a i kuchyn...ael do celého bytu ji pouštíme jen když jsme doma.puvodně nesměla ani do kuchyně protože vždy vytahala odpadky...a tak jsme dávali před kuchyn závoru ale to nmělo protože ji přeskočila.tak ji nedáváme vubec.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání