Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Psí škola Ambra (P-9)
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 15:45
- Nahlásit

Znáte někdo / máte zkušenost se "Psí školou Ambra" ? (Pha Prosek) Díky moc!

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 15:47
- Nahlásit

blanulinka1
Ano, kamarádka tam chodila, je to neskutečně drahé a prý ne dvakrát dobré. Chodila na základní výcvik, podotýkám. Ty chceš asi lovečinu,ne?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 15:50
- Nahlásit

Lucie od Arta
jj... časově mi Hafbo bohužel vůbec nevyhovuje (pouze pátek teď v zimě od 15:00 nebo 15:30 je pro mě neskutečný sen) Škoda... Nevíš o něčem poblíž "devítky"? (v dosahu mhd) kde by cvičili i o víkendech a kvlaita by byla přímo úměrná ceně?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 15:56
- Nahlásit

blanulinka1
Na loveckej ne,bohužel...tuplem ne pro jezevce. S těma nedělá ani můj oblíbenej horys-lov.ještě mi teda někdo něco říkal o OMS na Hájích, že tam maj i noru na nácviky...ale v dosahu devítky to fakt nejni. Ale do Ambry bych nešla.Základní výcvik tam stál přes 5 000, kolik bys dala za tohle, těžko říct, ale bude to pálka...jo, máš to těžký.Jde ti o přípravu na vlohy nebo o víc?

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 15:59
- Nahlásit

OMS na Hájích- myslíš Phu 4? OMS mi nic neříká,ale cvičák tam je,ale klasika a bývávalo spíš pro NO......jak je to teď nevím,už tam nechodím.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 16:01
- Nahlásit

žanda
Nene, OMS je Obvodní myslivecké sdružení...měla by tam bejt hájovna někde, taky tam pořádají nějaký kurzy pro lovečáky, prý a snad...teď nemám čas hledat stránky, ale někde na www.myslivost.cz se to bude dát najít.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 16:01
- Nahlásit

Lucie od Arta
hehe...tak to ať si strčí...víš kam Nejdřív vlohovky pak snad něco i dál... Měla teď 15 měsíců, na podzim dokud nebyl lovečkák na hafbu tak brzy, jsme párkrát byly, ale když dělám v Letňanech do 15:30 tak nemůžu být v Řeporyjích v 15:30 a dovolenou si na to nevyplácám Zuzka mi taky sedí, ale ale bohužel

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 16:03
- Nahlásit

blanulinka1
Hm.A najít si někoho, kdo ty zkoušky má a poprosit ho o pomoc?Mimo cvičák?Ještě koukni na www.horys-lov.cz, mívají víkendovky ve veltrusích, to je kousek. na vlohovky by to stacilo, na norovaci uz ne, vlohy mate stejny jako my a ja je po dvou vikendech s Horysem s Artem (neboztik) udelala.Mladymu to nehrozi.Ten ma utrum.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 16:19
- Nahlásit

Lucie od Arta
Díky moc Norovací bych zvládla s mojí chovatelkou...už jsme asi dvakrát byly "na jukandu" Ono norovací jsou o tom přijet na noru a buď to jde nebo ne Nám to ještě nešlo, neměla tenkrát dost sebevědomí na to, aby vlezla dovnitř... Čekala jsem až torchu dospěje...už má za sebou druhé hárání (a furt nic) Ne kecám, je to trochu lepší...víc si věří, je odvážnější... Ještě jednou díky!

Jana_Da
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2014 20:24
- Nahlásit

Musím se připojit k těm, kteří mají se PSÍ ŠKOLOU AMBRA VELICE NEGATIVNÍ ZKUŠENOST. Naprosto AROGANTNÍ jednání a ZLÝ přístup. VŮBEC se nesnaží skrýt cíl pouze z lidí vylákat co nejvíce peněz. Pokud jste chtěli do této školy jít, RYCHLE PRYČ! A pokud vás ani tato diskuse neodradila, čtěte další názory, například zde:http://retriever.nazory.cz/ambra.htm

Jana D.,
veterinářka

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání