| Autor |
Zpráva |
Rendy
|
# Zasláno: 21 Čen 2005 16:52
- Nahlásit
Nevíte náhodou někdo, kde se dá a zakolik pořídit klikátko? Docela se mi ta metoda zamlouvá, ale ještě nikde jsem klikátko neviděla prodávat.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2005 20:25
- Nahlásit
Muzu se zeptat, co to to klikatko je?
|
Mirka L
|
# Zasláno: 21 Čen 2005 21:58
- Nahlásit
Jestli myslíš cliker tak koukni sem
http://www.cadaver-k9.cz/clicker.html
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čen 2005 08:18
- Nahlásit
taková ta žabka na klikání se prodává v hračkárnách nebo papírnictví, ale je to módní záležitost a nevím, jestli zrovna frčí
|
Rendy
|
# Zasláno: 22 Čen 2005 08:51
- Nahlásit
Já si právě pamatuju, že jsme něco takového mívali i jako děcka. Koukala jsem na ty stránky a hned jsem jim napsala. Co si pamatuju z děctví, tak byly pěkně fušerácké. Tahle na stránkách vypadala dobře. Díky za tip.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2005 11:41
- Nahlásit
Nechápu, jaký je rozdíl mezi použitím "kliknutí" nebo použitím "ánoó tó je hodnýý pejséek" a pak následující pohlazení /poplácání/ a odměna...
|
Rendy
|
# Zasláno: 22 Čen 2005 12:39
- Nahlásit
Připadá mi to víc načasovanější. Klikátkem mu můžeš říct i na dálku, že zrovna teď, v tuhle sekundu to dělá dobře. Než když se pes dostane ke mě a pak teprve dostane tu pravou pochvalu. Viděla jsem nějaké videokazety a dost hodně se mi to líbilo. Je to asi věc vkusu, jak to kdo cítí.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Čen 2005 11:08
- Nahlásit
Ja jsem klikatko kdysi dostala a fungovalo vyborne doma na gauci, kdy jsem klikala a cpala do psu odmeny. Venku jako kdyby klikatko neexistovalo, stejne jim to bylo jedno a kdyz jsem klikla, pro odmenu neprisli. Mozna jsem nemela dost trpelivosti
|
Artemis
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2005 07:48
- Nahlásit
Nechápu, co všechno jsou lidi schopni použít, aby se ještě více vzdálili od přirozenosti psího jazyka. Vždyť přeci čím více se používá nepřirozených podnětů, tím méně si psi rozumí sami mezi sebou. Potom tady věčně čtu dotazy typu "proč můj pes napadá psy..."
|
Rendy
|
# Zasláno: 24 Čen 2005 09:40
- Nahlásit
Artemis
Nechápu jak to souvisí s klikátkem. Klikátko se nepoužívá namísto odměny, ale jako načasování pochvaly. Po kliknutí stejně opět následuje pochvala klasická a pamlsek. Taky se mi klikátko zdálo směšné, dokud jsem ho neviděla v praxi. Chci ho používat při výcviku tance se psem a tam je tohle načasování důležité. U mého prvního psa ne, ale u druhého střelence klikátko vidím jako super pomůcku. Ale jak už jsem psala, je to věc vkusu.
|
Brigitta
|
# Zasláno: 30 Čen 2005 14:25
- Nahlásit
Co to je, klikátko? Souhlasím s Garfieldem, žádné klikátko se nevyrovná pochvale a pohlazení od páníčka. Nechtěla bych o tento nádherný rituál ošidit ani sebe natož pejska.
|