| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 12:34
- Nahlásit
prosím o pomoc, někdo tu psal, že hledá pána pro psa-welšpringla...nemohu nikde najít o tom ani ří´ádek a přitom bych asi měla zájemce!!! spěchá, Děkuji za pomoc.
|
Jandula;
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 12:48
- Nahlásit
Překopírováno, poslala HAFINA
Včera jsem takhle šla se psem na prochajdu a potkala jsem dvě paní, který dělají cvičitelky na nedalekým cvičáku. Když viděli, že mám welššpringra, tak prej jesli nechci ještě jednoho. Je to asi roční, nebo 1,5 letej pejsek s papírama po dobrých rodičích. Panička se ho chce zbavit, protože ho nezvládá, Já bych si ho vzala, ale stačí mi ten můj 4 měsíční rarach. Navíc panelák, blbí sousedi,... Kdybyste náhodou někdo měli zájem, nebo věděli o někom, kdo by si pejska vzal a měl čas se mu věnovat, tak volejte na číslo 608 972 779 nebo 731 238 906. Jsou to čísla přímo na tu cvičitelku, která by vám řekla víc. Tak pejsovi hodně štěstí ať najde nového a lepšího páníčka...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Čen 2005 12:57
- Nahlásit
Děkuji......už je pejsek v jednání-snad to dobře dopadne....
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2005 10:01
- Nahlásit
Pak se mi prosím ozvy jak to dopadlo. Dík Hafina. Napiš třeba sem.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Čen 2005 12:59
- Nahlásit
Hafino, kontakt na pejska jsem předala kamarádce-ona předá tomu zájemci......zatím jen vím,že pán je myslivec, měl welšpringlů už za život několik a vyhrává s nimi i na loveckých zkouškách. Miluje tohle plemeno a určitě by se u něj měl dobře.
Víc bohužel zatím nevím,kontakt jsem předala včera večer.
Pokud se dozvím,ráda dám info.
Ty jsi psala, že máš taky toto plemeno......ta kamarádka, o které tu píšu,má také.......fenu........kdyby sis chtěla třeba psát, nebo tak něco.....ona bude ráda.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 07:53
- Nahlásit
Jo, kliďánko. Já mám skoru už 5 měsíčního psa. Můj mail je hafina25@volny.cz.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 10:43
- Nahlásit
OK předám-její email nemám,napíše ti. Díky.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 10:48
- Nahlásit
Hafino, ted v sobotu je v kunraticích výstava....nebudeš tam?
|
Tasy1
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 10:53
- Nahlásit
Anonymní
Chic se zeptat??v sobotu nebo v neděli je ta výstava v Kunraticích?????
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2005 10:59
- Nahlásit
V sobotu.
|
Tasy1
|
# Zasláno: 15 Čen 2005 11:11
- Nahlásit
Ketrin
díky
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Čen 2005 10:20
- Nahlásit
Tak mi je líto,ale pán,co si hafíka chtěl vzít se s paní nedohodl. Je stále tedy volný.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2005 15:05
- Nahlásit
To je fakt škoda, no snad se ještě někdo najde. Paní ze cvičáku říkala, že se jí ozval ještě někdo, tak uvidím.
Do Kunratic na výstavu bohužel najedem. Hafušovi je teprv 5 měsíců. Sice bysme se mohli jet jen podívat, ale myslím, že je to pro nás trochu z ruky (nejsem si jistá, kde přesně ty Kunratice jsou). ted jsem koukla do mapy a všechny Kunratice opravdu máme z ruky. Ale půjdem se mrknout na výstavu ProPet v Brně.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Čen 2005 15:27
- Nahlásit
Kunratice je část Prahy.......pokud jsi z Brna opravdu to není kousínek )
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2005 15:40
- Nahlásit
Anonymní
Můžu se zeptat, kde přesně v Kunraticích to je? Bydlím kousek (Hrnčíře), tak bych se tam možná zašla mrknout.
|
Tery
|
# Zasláno: 16 Čen 2005 16:37
- Nahlásit
Anonymní - zkus dát ten kontakt na volného pejska do diskuse pod téma s jiným názvem než Nemohu zde najít... Když to třeba nazveš Kdo se ujme psa welššpringra, tak si to přečte víc lidí, nebo to třeba uhodí do očí někoho, kdo má rád toto plemeno. Jestli chceš, tak tam překopíruju ten příspěvek původní pod jiný název - bude to mít větší šanci. Když už já osobně bohužel jinak pomoct neumím.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 06:02
- Nahlásit
Mel
Je to v kunratickém zámeckém parku. Z Vídeňské ulice se odbočuje někde za Thomayerovou nemocnicí doprava, ulice Na Betáni, tam někde už by se mělo parkovat. Snad tam budou směrovky nebo pořadatelé navigovat.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2005 06:31
- Nahlásit
Anonymní
A co udělat nějaký plakátek s fotkou toho psa a vyvěsit to tam v sobotu? Je to oblastní výstava loveckých plemen, bude tam tudíž hodně myslivců. Třeba by si ho někdo rád vzal na práci.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Čen 2005 09:36
- Nahlásit
Ketrin- ten odkaz sem původně dávala Hafina, já jen reagovala a měla jsem pána, co měl zájem,ale nakonec to nevyšlo.
Jen vím,že je pejsek z Brna.
|