| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 21:37
- Nahlásit
Ahoj všem, po dlouhé době na vás mám dotaz. Proč ta moje obluda očůrává lidi na cvičáku? Počůral záda jednomu chlapíkovi, který seděl na zemi, když jsme cvičili přivolání a byl na volno, tak počůral nohu jednomu klukovi, minulý týden chtěl počůrat nohu mě když byl na vodítku a povídala jsem si s kámoškou. Netušíte někdo proč to dělá?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:09
- Nahlásit
rendik
Toto robil velky bradac nasho suseda. A dost prefikane. Skoda, ze sme sa odstahovali, by som ti zistila, ci ked dospel, ci ho to preslo Zacal s tym kratko po puberte, alebo este v puberte, neviem presne. Tiez som bola obetou ale len raz, druhy krat som sa uz nachytat nedala
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 22:16
- Nahlásit
rendik
mne toto robili obidvaja nasi psi, t.j. ocurali mna
ale len raz a ked boli este uplne mali. Zeby si znackovali svoj majetok?
Inac, myslim, si, ze je to pokus o nejake dominatne gesto
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 20:06
- Nahlásit
rendik
muj pejsek to delal taky, kdyz byl v puberte, a to docela zaludne, vzdycky se k vyhlidnute obeti priloudal jako by nic, koukal se na nej jak nevinatko, pusu od ucha k uchu....a pocural mu nohu, pricinu jsem nevypatrala... ocuraval toho koho mel rad a valel se pred nim na zadech (znackovani) i toho kdo mu nebyl sympatickej (dominance?), v te druhe skupine byli uniformy a urcitej typ kravataku, o trapasy fakt nebyla nouze. Co se dostal z puberty, tak uz to nedela i kdyz jinak se jako pubertos chova porad. Vydrz, karej a odmenuj, to se podda, neboj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2007 20:33
- Nahlásit
rendik
Netuším proč to dělá, ale určitě bych nechtěla být v blízkosti toho tvého telete když si tohle zamane . Ti postižení chudáci mají v botách koupaliště, ne?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 08:36
- Nahlásit
Tak to já se jednou stla "obětí", tedy spíš moje celodenní snažení...čerstvě vyprané a hlavně pracně vyžehlené košle to schytaly od Bassinka...Betka, jak ho viděla, samou radostí si tenkrát "ucvrkla" a Bass to musel "přeznačkovat", bohužel si vybral barovou židličku, na které byly pověšený ty košile... Taky z toho byl pěknej "rybník"
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:52
- Nahlásit
Biluška
Naštěstí ty lidi "jenom" značkuje, takže potopa v botech nehrozí, ale kdyby se opravdu "vypustil", to by mě asi hnali, zvlášť ti, kterým čůrá na záda když se posadí na zem...
maixnerova
Přesně, on je taky docela záludný, ale dělá to jen lidem na cvičáku. Když ho pustím, vyhlídne si někoho (nejlépe někoho kdo si s někým povídá), přišourá se k němu, nastrčí hlavu jako že chce podrbat, "oběť" ho drbe a hladí a on jí za odměnu počůrá nohu... Doufám, že ho to taky přejde až dospěje...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 16:08
- Nahlásit
rendik
... no, to je presne ono... stydim se, ale musim se priznat, ze moje prvni reakce nekolikrat nebyla "fuj, to nesmis" a placnuti pres zadek, ale zachvat hysterickeho smichu, protoze to fakt bylo jak z grotesky... URCITE ho to prejde neboj....
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:39
- Nahlásit
maixnerova
jj, na cvičáku se většinou smějou všichni co to vidí, jen ten dotyčný počůraný nadává... Nejvtipnější je, že v neděli se šel mazlit k jedné paní, ta ho hladila po hlavě, on jí počůral nohu a ona to chudák ani nevěděla...nejhorší je, že většinou než na něj stihnu zařvat, tak už je ten člověk počůraný a obluda se tváří jakože se nic neděje..
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:46
- Nahlásit
rendik
len bacha, aby nedopadol ako ta doga v Adela jeste nevecerela
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:09
- Nahlásit
Bela
No vidíš, to mě nenapadlo...budu ho muset varovat...a nebo mu ten film pustim!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:34
- Nahlásit
rendik
vetsinou nez na nej stihnu zarvat, tak uz je ten clovek pocurany a obluda se tvárí jakoze se nic nedeje..
, meli jsme fakt to samy, akorat tvuj pejsek ma navic tu vychytavku se zadama, sikovnej .
A aspon, ze je to jen na cvicaku, u nas to bylo na ulici, v parku v byte, v bejvali praci pocural jednoho blba ... jakmile jsem videla jak na nekoho vrha uprene zamilovane pohledy a roztahne pusu od ucha k uchu, uz jsem byla ve strehu...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:39
- Nahlásit
Buďte rádi, že jenom čůrají. Můj pes měl v mládí v oblibě horší věci. V okamžiku, kdy ho cizí člověk pohladil a řekl něco milého, tak to v něm probudilo vášeň. Ve stylu já se ti líbím, ty mě taky.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:46
- Nahlásit
maixnerova
jakmile jsem videla jak na nekoho vrha uprene zamilovane pohledy a roztahne pusu od ucha k uchu, uz jsem byla ve strehu...
To jsi měla výhodu, že se to na něm dalo poznat...Já to na obludě nepoznám koho jde očůrat a s kým se jde pomazlit...
AOZ
Neboj, vášně v něm lidi taky budí, ale je pravda že o opradvu jen vyjímečně (no ještě aby na lidi na potkání naskakoval, očůrávání stačí...). Nejradši naskakuje na lidi, kteří to nečekají, třeba když jsme měli naposled na cvičáku brigádu, tak se mu hrozně líbili lidi,kteří jeli s kolcem...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:49
- Nahlásit
rendik
neocurava len iste pohlavie?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:53
- Nahlásit
No nám miláček před rokem počůral pána na výstave v obleku...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:14
- Nahlásit
Já mám snad každý týden počůranou Bucku, většinou na hlavě, páč ji tam těm psům strká a někdy i Aši.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:18
- Nahlásit
pigie
Právě že ne, očůrává všechny... Kdybys ale viděla ten jeho výraz, on se tváří jako že je očůrává jentak mimochodem, snaží se být nenápadný...
|
redfellterier
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 21:10
- Nahlásit
Ahoj,tak my mame to sami..cuuura na lidi a cura na mne..jak ho naucit aby prestal? A co horsi zacal mi stekat na ukricene deti v parku..nebo i ty co kolem nas skacou na kole.. nechci aby to prerostlo v neco horsiho a docela mam strach aby se z nej nestal vlkodlak..zvlaste kdyz je to hodny kluk a porad vymisli rostarny ktere opravdu rozesmejou..muj pes je srandista, zatim ma18 mesicu a tak si davam majzla aby mu z toho nezaclo rust ego..nemam z toho radost i kdyz rozumim ze ho ten rev a hekani rozciluje..jenze on se nejdriv kreni a usmiva a pak z niceho nic bufne a pak ma z toho radost ze se mu to povedlo..potiz take v tom ze lide to nevedi a rikat jim to nebudu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2013 21:16
- Nahlásit
rendik
Tohle dělal jeden boxer na výběhu všem pánečkům od feneček, které se mu líbily. Bohužel, moje fenky se mu líbily taky... Člověk ho musel stále sledovat, a i přesto to vždy nestihl, protože byl velmi rychlý.
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 00:10
- Nahlásit
rendik
tak u nás si jeden samojedí puberťák označkoval moji fenku - ta si něco čuchala a ani si nevšimla. Ale mám šikovnýho psa, na oplátku ho asi deset minut po té naučila, jaká jsou pochoutka lidská h...
Takže nejdřív se omlouvala majitelka samojeda mně a pak (trochu škodolibě) já ji.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 17:48
- Nahlásit
Ehm... nou koment
Asi mě ten pes má rád
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 08:11 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Mě vloni pochcal danajasy pakůň - beauceron!!! Jelikož je to velmi velmi velký pes, tak jsem měla zechcanou nohu od stehna až dolů.
Dáška
Jo, to si pamatuju.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 09:25
- Nahlásit
Mě se snaží vočůrat moje feňule 24 hodin denně, 365 dní v roce již sedm let aniž by u toho kapka ukápla
nejni vočůrání jako vočůrání, to tekutý mě příjde ještě jako menší psycho než to druhý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 14:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
vočůrat moje feňule 24 hodin denně, 365 dní
nepomlouvej ju! Vona je moudrej péf, nejen modrej, ale i moudrej!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 20:31
- Nahlásit
pawLINka Hele esli tě to potěší,zásadně to dělá na lidi kretý se mu líběj a chce si je nechat,proto si je voznačí aby se to jako vědělo a pak taky zásadně vochcává jen auta vod dvou milionů vejš na levnější se ani nepodívá vod toho posledního jaguára sem ho táhla s dost scvaklým zadkem esli nebé průser Ted sem si spoměla na kreslenej vtip,jak pes vochcává pána a paní vedle mu říká"Vidíš já ti pořád říkám,že v tý čepici vypadáš jak balvan"
|