Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Stav české kynologie?
Autor Zpráva
Harm
# Zasláno: 11 Kvě 2005 14:10
- Nahlásit

Za ty roky co dělám pejskařinu, jsem nabyl dojmu že naše kynologie je plná závisti, pomluv a nenávisti jak mezi jednotlivími osobami tak i cvičáky. Jaký máte názor Vy na tento problém?

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2005 14:16
- Nahlásit

Harm
To je spjatý se stavem české společnosti...
A jako v každym sportu ten co toho ví víc je zákonitě hajzl.

Evicka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2005 14:22
- Nahlásit

Harme, teměř v každé diskuzi konstatujeme, že špinavosti, závist, pomluvy, bují v obrovské míře a nenechat se otrávit (jako my před nedávnem - viz úvaha o dalším chovu - na tomto foru) je občas nadlidský výkon. Bohužel nám nezbývá, než se řídit vlastním svědomím, dělat to co děláme co nejlépe a na ostatní se vykašlat. Já vím, jak to ale člověku podráží nohy. Vydrž.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2005 14:38
- Nahlásit

Harm
Dělej si svý,soustřeď se na výkon a výsledky chovu a nech je,ať mluví za tebe. Kolem sebe kopou fakt jen ti,co je pro ně tenhle způsob komunikace vlastní...taky mám své zkušenosti...je to sport jako každý jiný se vším,co k němu patří.

Tchor
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2005 22:04
- Nahlásit

Špína je vsude kam si ji lidi pusti a vztahy mezi lidma jsou presne takovy jaky si je lidi udelaj. Ja jsem se stavem kolem kynologie kterou delam docela spokojenej a vejs se presne zduvodu stavu mezilidskejch vztahu netlacim.

ala-baionette
# Zasláno: 11 Kvě 2005 22:56
- Nahlásit

bude hůř...

Harm
# Zasláno: 12 Kvě 2005 07:19
- Nahlásit

S tím že je stav v kynologii stejný jako v jakýmkoliv sportu bohužel nesouhlasím. Zkuste např. mrknout na rybářskou diskusi, i když se tam diskuse občas také vytočí na ostré nože ještě jsem tam nikoho neviděl aby vyhrožoval někomu soudem. Dále vím o případu kdy lidé z vlastního cvičáku, ze závisti, dali uvazanému psovi elektrikou. Což je pro mně naprosto nepochopitelné. Možná to bude špatné přirovnání, ale připadá mi to jako kdybych na kajakářských závodech udělal svému konkurentovi díru do kajaku, s tím že kajak se "zalepí" rychleji než pes.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání