Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Knukani a stekani
Autor Zpráva
kure25
# Zasláno: 9 Kvě 2005 17:20
- Nahlásit

Ahoj,potrebovala bych poradit. Stenda je posledni dobou hrozne uknukana a furt nafe...Treba otevru dvere,aby se sla vyvencit a ona vyleti zacne jen tak vydavat neco mezi stekotem a vytim nebo nafe,kdyz se neceho leka jako treba dneska hrmeni,to se mohla zblaznit,nebo na svistici vlak a podobne.... Nevim proc to dela,ani od te starsi se to nemohla naucit,protoze ta nesteka skoro vubec .S tim poknukavanim je to treba kdyz jen tak lezi vedle me,myslim,ze zkousi,jestli si to takhle muze vyprosovat,takze ji reknu,ze nesmi a ona je zticha a pak zacne treba zas a takhle to jde dal... No nevim...

Usanda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2005 07:53
- Nahlásit

Někteří psi jsou prostě ukecaní..........ne uštěkaní nebo ukňučení, ale prostě mají potřebu spoustu věcí komentovat Můj pes je pinč, a komentuje všechno, lidi, psy, když leží a někdo do něj drbne (nevrčí, ani nekňučí, jen zabrble jako by říkal: co je?)
Je to úplně normální, pokud to nepřeroste v nějaký teror Když vyběhne ven, tak asi čistí cestu a dává najevo, že ona jde ted s paničkou ven.
S tím ležením, musíš rozeznat zdá knučí jakože něco chce (takový ty povzdechy a upřený oči), anebo jestli brble,že je spokojená (to by pak neusměrňovala).

Prostě máš ukecanýho psa

Hafina
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2005 15:04
- Nahlásit

Já mám doma 4 měsíční štěňátko a taky dost kňučí. Přijde mi, že si tím vynucuje pozornost. Je to vždycky, když je nějaká chvíle klidu např. když si ráno čistím zuby, tak si stoupne za mě a začne trochu kňučet, ale spíš tak 2x 3x si kňoukne, já na něj kouknu a on je zase v klidu. Jinak kňučí jen ve vítahu, asi se mu zdá cesta moc dlouhá (bydlíme v 6). Ale postupně se to zlepšuje. Jinak je taky hrozně ubrblanej. Pořád si něco mele, komentuje lidi (ne že by na ně štěkal, on si prostě jen tak blafne pod fousy a to mu stačí), nebo když hrabe, tak si taky něco povídá, prostě je ukecanej

Břetislava
# Zasláno: 10 Kvě 2005 17:11
- Nahlásit

Tak toto je přesně náš problém. Máme doma 10ti měsíčního hafana, který je přeborník v kňučení ... Kňučí pokaždé, když něco chce, i když ví, že to nesmí. Okřiknu ho, ale za 5 minut to dělá znovu. Vynucuje si tím hlavně ranní procházky. Nezabírá nic - zkoušeli jsme všechno, i vytahání za kůži, ale nic nezabírá. Přitom to není žádněj rozmazlenec - ví, co může a co ne. Už jsme to tady na diskuzi rozebírali a bojím se, že to je prostě jeho způsob vyjadřování a už se to nezmění

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání