| Autor |
Zpráva |
Lenusa15
|
# Zasláno: 7 Dub 2005 19:35
- Nahlásit
Ahoj,chtela bych se zeptat,dokud nechate vaseho pejsana dojit pri hre a kdy uz to povazujete spis jako projevy utocnosti a nejen hravosti...? Muzou pejsani pri hre vrcet a postekavat nebo jim to zatrhnout...? Co si myslite vy zkusenejsi? Poradte!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2005 19:44
- Nahlásit
Lenusa15
zkus si přečíst diskuzi "vrčení při hře" nedávno jsem to tady nadnesla
Jinak musíš sama poznat, dokud je to jenom hra a odkdy je to pes přehání. Každopdně by měl na povel okamžitě přestat, když budeš chtít...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 8 Dub 2005 20:53
- Nahlásit
Ja nemyslim jako na me,ale takovy hukavy provokovani na psiho "kamose" ... ? Kdyz jde o me,tak to samozrejme poznam,diskusi jsem procitala,ale takhle fakticky nevim...
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 20:58
- Nahlásit
Lenusa15
Jde o to, jak se ten pes u toho chova, jestli je prednimi tlapkami na zemi a ma vystrceny zadek, tak at si klidne steka, to si chce hrat. Myslim, ze to sama poznate- kdyz pes ceni zuby, tak to nedovolujte. Taky zalezi na tom, jak si hraji, muzou se honit nebo se po sobe valet. Urcite byste poznala, jestli je to hra nebo rvacka. A dulezite je i plemeno, jestli mate nejake bojovejsi, tak bych si davala vetsi pozor. U nich muze hra prejit do rvacky, ani se nenadejete.
|
Lenusa15
|
# Zasláno: 8 Dub 2005 20:58
- Nahlásit
To jsem ja,zapomnela jsem se prihlasit!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 21:07
- Nahlásit
niniel
Teď mě napadlo, co znamená, když pes má přední packy na zemi, zadek nahoře, ale přitom cení zuby... Včera si takhle psice hrála s druhou fenkou (pětiměsíční) ale na mě osobně to nepřenášelo pocit, že se ji něco nezdá, že je to z agrese... Jako kdyby té mladší feňuli vysvětlovala, co to cenění zubů znamená (to je hodně polidštěný, ale nevim jak jinak to napsat )
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 21:09
- Nahlásit
Eimy
Ono je ceneni a ceneni. Ten muj je taky ceni, ale spis mam pocit, ze se smeje
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 21:17
- Nahlásit
niniel
To dělal strejdův jezevčík, že cenil zuby, když někoho vítal )) A fakt se tak "smála". Ale ta moje tohle nedělá.
Každopádně poznám, když se jí něco nelíbí a v tomhle případě to z její i ze strany te druhé psice byla jen hra...
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 21:22
- Nahlásit
Eimy
Ono to neni tezky rozeznat. Pokud by pes cenil zuby a jeste u toho vrcel, tak je to jasny, ale jen ceneni zubu nemusi byt vzdy znamka utoku.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 21:24
- Nahlásit
niniel
No hlavně mám pocit,že kdyby to bylo agresivní, tak byly obě za chvilku v sobě, což se nestalo...
Jen mě to tak napadlo no...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 21:26
- Nahlásit
niniel
Jinak faktem je, že kdyby někdo viděl pejsu u babičky a feňuli jak si hrajou, nebo mou feňuli s jedním jorkem, tak si myslí, že se chcou sežrat Přitom je taková hra pro ně to nejlepší vyblbnutí
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 21:26
- Nahlásit
Eimy
Možná si chtěla hrát ale přesto říkala "bacha, můžem taškařit, ale nejsem úplně uvolněná, tak mě moc netoč.., jsem připravena i na jiný reakce"
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2005 21:33
- Nahlásit
Eimy
Kdyz clovek sveho psa zna, tak vi, co jaky projev znamena.
|
Lenusa15
|
# Zasláno: 9 Dub 2005 10:10
- Nahlásit
Ne,je to ridgeback - pulrocni- a myslim,ze si spis hraje a provokuje,ma zadek nahore,steka,stoucha cumakem a pritom takovy ty bojovy pokriky... A jeji kamoska,podotykam sestikilova, ji semtam jemne stipne a blbnout takhle. Jen se nedky docela bojim,aby ji tou svoji tlapou nerozmackla!!!
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2005 10:55
- Nahlásit
Lenusa15
Toho se neboj Jinak je to opravdu jen hra, navic, u pulrocniho stenete bych ani nic jineho necekala Kdyby uz ted byl zly, no tak potes....
|
Lenusa15
|
# Zasláno: 9 Dub 2005 10:57
- Nahlásit
Nebojim! Je to zlaticko, akorat jak jsem psala,je s tema tapkama docel nebezpecna!!!
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2005 14:44
- Nahlásit
Lenusa15
No co, ten druhy hafik si musi davat bacha
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Dub 2005 09:28
- Nahlásit
ninielOno je fakt někdy těžký poznat,co je a co neni hra.Můj pes si hraje takovým stylem,že si každej myslí,že vraždí.Strká do psa,naráží do něj,má uši lehce kolmo vzad a vrčí.Má skoro až strnulej postoj,ale vážně si jen hraje.Je to jeho styl hry,spíš taková hra na nasrávanou,ale on nikdy nasranej ze hry neodejde
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2005 10:29
- Nahlásit
Anonymní
Ale ty uz proste vis, ze si jen hraje. Clovek to u svyho psa pozna-u druhyho ale vetsinou taky
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Dub 2005 10:34
- Nahlásit
niniel
to poznám zas ale jen já.Ostatní koukaj na nás na oba jak na vrahy
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2005 14:34
- Nahlásit
Já znám jednu fenku, která každého psa vyzývá ke hře tím, že na něj štěká a cení zuby, tímhle to začne, a pak se normálně honí, hrají si, tahají o míčky....prostě super....ale je pravda, že člověk, který to o té fence neví, si pak může myslet všelicos....Já se svým pejsou blbnu taky hodně "bojovně" - taháme se o všechno možné, vrčíme na sebe při tom....a sousedi se taky diví, co se děje
|