| Autor |
Zpráva |
nefer
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2005 16:43
- Nahlásit
Máte někdo zkušenost? A kde tenhle cvičák najdu?
|
stremka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2005 18:27
- Nahlásit
nefer
a v kraji UL? Jediný Bukov je u Perštejna na Moravě.A ZKO ČKS tento název taky není.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2005 18:40
- Nahlásit
Ale je, Bukov je čtvrť v Ústí nad Labem - další je pak na Střekově,ale mě zajímá ten bukovský. Ten název je asi dost zavádějící, uznávám - měla jsem to napsat jasněji.
|
stremka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2005 18:57
- Nahlásit
nefer
FiSt
tak to ano.
|
stremka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2005 19:05
- Nahlásit
FiSt
já vím .To bylo jen tak.Já to před tím hledala jako ZKO atd.A nic.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2005 19:26
- Nahlásit
FiSt, tak to jsi mi neřekl žádnou novinku
Jenže ta adresa není na cvičák a já bych radši tam, než k p. Šípkové domů
Strenka, to je zvláštní - já našla na seznamu i normálně ZKO Bukov, ale bojužel stránky už nefungují
|
stremka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2005 20:15
- Nahlásit
nefer
ale já nehledala www ale ZKO v ČKS.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2005 20:47
- Nahlásit
FiSt
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2005 20:54
- Nahlásit
ale já už to mám taky a i s podrobným popisem cesty , no jo - ale ještě nějaké ty reference, ale jak tak na to koukám, určitě udělám líp, když emigruji z našeho cvičáku do Ústí
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2005 09:29
- Nahlásit
Byla jsem tam na závodech, pěkná organizace, pěkné ceny, pěkný závod Myslím, že se tam i maká, protože soutěžilo hodně místních jen ta je už pět let zpátky, tak doufám že se to tam nezkazilo. Cesta pokud si dobře pamatuju je nic moc, úzká a pořád do kopce, pokud jdeš pěšky a kolem frčí auta ale možná tam existuje i nějaká místní tajná zkratka
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2005 09:32
- Nahlásit
No, já bych se přidala k těm frčícím autům, páč nejsem z Ústí. Teď ještě zjistit, kdy se cvičí a zajet se podívat - každopádně díky za info
|
Tasy1
|
# Zasláno: 15 Dub 2005 13:07
- Nahlásit
nefer
V Ústí je ZKO Bukov a i ZKO BOžtěšice....Tak který to sháníte??Bukov je na Střižovickém vrchu...Božtěšice směrem z Ústí pryč...Jsem rodilý ústečák a oba cvičáky dobře znám..Na BUkově jsem tzv."vyrostla"
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2005 13:14
- Nahlásit
Jéje, no ten, který má sídlo na Bukově. Já vím, že by měl být cvičák tam a pak na Střekově. Co jsou Božtěšice netuším
|
Tasy1
|
# Zasláno: 16 Dub 2005 16:00
- Nahlásit
nefer
Bukov je starší cvičák...Božtěšice jsou mladší..nedávno založené(asi 3 roky).
Pro cestu na Bukov je dobré najít si mapku Ústí a část Klíše..Pokud budete někdo chtít..podrobně vysvětlím a i mapku seženu...
|
Tasy1
|
# Zasláno: 16 Dub 2005 16:01
- Nahlásit
Jinak v Ústí je cvičáku několik...Bukov,Božtěšice,Střekov,Trmice,Chlumec,Neštěmice...
|