Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / zalízá do pelechu
Autor Zpráva
misa
# Zasláno: 26 Bře 2005 14:46
- Nahlásit

Dobrý den. Nemám žádné zkušenosti se psy a teď mám 4měsíční štěně křížence NO z útulku. Pes je s námi v domě, ale nepouštíme ho do ložnice. zůstává poslušně na prahu pokoje, ale odchází do pelíšku, než aby byl "s námi". Je to normální a neděláme chybu, že jej do ložnice nepouštíme? Nebere to, že je sám jako za trest? Jinak je fajn, trochu ustrašený, klopí uši když ho hladíme. a ještě jeden dotaz, bere jakoby mimoděk ruku do huby, třeba když ho hladíme. Nevrčí, nestiskne. Je to v pořádku? Není to třeba signál, že nechce být hlazen? Děkuju.

míša
# Zasláno: 26 Bře 2005 15:10
- Nahlásit

dobrý den,když to vezmu podle své fenečky tak ta když mi začne okusovat ruku tak si chce hrat.A to že klopí uši bych řekla že je normální protože jetliže je z útulku nevite jaký měl život předtim než se k vám dostal takže až si na vás navykne tak to určitě přestane dělat.S tou ložnicí si myslím že děláte dobře a určitě to nebere jako za trest později si na to zvykne a ani mu to nepřijde že vy jdete do ložnice a on k sobe do pelíšku.Ja jsem si svojí fenku naučila chodit do postele a nekdy toho lituju protože v noci cestuje po postely takže jsem obcas vzhuru,ale i tak bych na ni nedala dopustit.Tak hodně štěstí

míša
# Zasláno: 26 Bře 2005 15:13
- Nahlásit

dobrý den,když to vezmu podle své fenečky tak ta když mi začne okusovat ruku tak si chce hrat.A to že klopí uši bych řekla že je normální protože jetliže je z útulku nevite jaký měl život předtim než se k vám dostal takže až si na vás navykne tak to určitě přestane dělat.S tou ložnicí si myslím že děláte dobře a určitě to nebere jako za trest později si na to zvykne a ani mu to nepřijde že vy jdete do ložnice a on k sobe do pelíšku.Ja jsem si svojí fenku naučila chodit do postele a nekdy toho lituju protože v noci cestuje po postely takže jsem obcas vzhuru,ale i tak bych na ni nedala dopustit.Tak hodně štěstí

niniel
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2005 17:39
- Nahlásit

misa
Ja mam psy v posteli a musim rict, ze uklizim dvakrat denne. Takze zalezi na vas, jestli chcete porad uklizet nebo proste pes bude spat vedle. Ja mam jen jednu mistnost, takze moc na vyber nemam, ale vy ano. Fakt je, ze pokud se to nauci, tak se to tezko odnaucuje.

Anonymní
# Zasláno: 26 Bře 2005 18:39
- Nahlásit

To že jsi jde lehnout na své místečko je uplně v pořádku,je vidět že ví kde ho má a vy si to nepokažte braním do postele.To,že vás bere zaruku je určitý projev nějakého sdělení k vám.Časem určitě pochopíte,co vám tím chce říct.Je skvělé,že jste si vzali psa z útulku.

Evik
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2005 07:44
- Nahlásit

misa
pejsek je jak píšeš "trochu ustrašený" a klopí uši, když ho hladíš---nehlaď ho po hlavě - to je pro psa ze strany pána znak dominantního chování....hlaď ho třeba po bocích, hřbetě, plecích - poplácávej a když bude pozorný a nebude dávat najevo známky strachu, hodně chval....Taky pejsu vždycky hlaďte v dané chvíli jen jeden, ať se necítí "obklíčen"... Jinak si myslím, že kdyby nechtěl být hlaze, spíš by od ruky odcházel či uhýbal, než bral ruku do tlamky....Můj pejsa tohle dělá, když si chce hrát, nebo když např. nechce, abych odešla pryč z domu bez něho...(taky nevrčí a nestiskne...)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání