| Autor |
Zpráva |
hanny75
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 09:06
- Nahlásit
Nevíte někdo prosím o nějakém cvičáku v okolí Neratovic? (Mělnicko) Máme dost divokýho "voříška" a chceme ho naučit poslouchat. ď
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 22:27
- Nahlásit
Já chodím na Mělník na Brbčov ( ulice ve Žlábkách). Jsou tam fajn lidi, hodně poradí . V sobotu od devíti a ve středu v pět.
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2006 22:30
- Nahlásit
Promiň - Brabčov. Ale tuto sobotu nechoď, cvičák odpadá, protože máme v neděli zkoušky.
|
hanny75
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 08:59
- Nahlásit
Dík moc, ale to je dost daleko - máma není "mobilní" a s tím divochem do busu.... to by asi nešlo. Ale jinak dík za odpověď
|
bad
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:44
- Nahlásit
V Neratovicích bude určitě nějaký cvičák. V této oblasti je jich dost. Koukni se do seznamu ZKO ( měl by být na stránkých ČKS)
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:00
- Nahlásit
hanny75
U Neratovic je v Mlékojedech přímo u Vltavy, stránky nemaj, ale běhá se tam Okolopražský coursing a návod, jak se tam dostat je třeba tady:
http://www.coursing.net/index.php?option=com_event s&task=view_detail&agid=51&year=2006&month=05&day= 25&Itemid=17
|
hanny75
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:49
- Nahlásit
Mel, dík moc. Vím že v Mlékojedech je nějaký ten coursing (tak dlouho jsem brouzdala po netu až jsem se k tomu taky dohrabala), ale že je tam zároveň i cvičák, to jsem nevěděla. Hned tam s tím naším divochem zajdem.
|
KatyV
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 19:33
- Nahlásit
Lara ahoj prosím tě má ten cvičák stránky,kontakty nebo tak něco? nemůžu to najít.. potřebuju aby tam můj pes chodil akorát průser je ten,že emůže vidět jinýho psa to se hrozně vzteká.. díky moc kdyžtak se dohodnem a dám ti email nebo tak.. taky jsem z Mělníka. Díky
|