| Autor |
Zpráva |
CLenka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2005 15:42
- Nahlásit
Ahoj, mám téměř dvouletého pitbula, je uplně perfektní, akorát často kňučí (když ho nechám na chodbě, když se obouvám, že jdeme ven, když si s ním nechci hrát a uplně nejvíc při cestování v autě) Nemáte někdo radu, jak ho to odnaučit? Ignorace opravdu nefunguje. Díky Lenka
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2005 15:48
- Nahlásit
CLenka
ono to s tím kňučením asi nebude tak horké, ne? Spousta psů včetně toho mého kňučí radostí, když se jde ven, nastupuje do auta, nebo fňuká smutně, když páníček odchází bez psa.....to je podle mě normální, když pes nefňuká pořád....Nebo ti pejsa kňučí nějak výrazně dlouho v těch situacích, které popisuješ? Jestli ne, tak pokud ti to výrazně nevadí, tak bych to fakt neřešila....
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2005 15:51
- Nahlásit
hl. to není tak velký problém, aby tu musel být psán 4x
|
CLenka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2005 15:56
- Nahlásit
Ale je, on vydrží kňučet celo cestu z Prahy do Bratislavy i dele. A to uz jako stene byl zvykli na auto a spatne mu tam nikdy nebylo. A doma to take vydrzi hodiny, nemam dojem, ze by to bylo radosti. Veterinar rika, ze je to vyrovnany, ale mne, kdyz začne kňučet připadá jako hysterka
|
CLenka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2005 16:00
- Nahlásit
nefer
Promin, kdyz to tak vadi, ale neslo mi to odeslat, tak jsem to zkousela vickrat. bohuzel se kazdy pokus povedl
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2005 21:06
- Nahlásit
Ok CLenko, já to máznu, jo?
|
tttynka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2005 17:43
- Nahlásit
ja mam docela podobnej prblem, teda ted uz je to dikybohu lepsi. predtim mi knucela celou cestu v autobuse v aute a proste vsude mozne.tak sme docela dost cestovali po kratsich kusech. nebo kdyz du ven tak taky lita prede mnou dela sileny veci a doopravdy jeci, to ja si vetsinou postojim pockam az se zklidni a pak se teprve de. taky se mi zda ze mam mensi hysterku ))
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Bře 2005 13:43
- Nahlásit
ttynka
A zklidnilo se to samo? Ja mam dojem ze se to fakt zhorsuje. Jako maly stene to nedelal vubec, jenom kdyz jsme si ho dovolili nechat pred obchodem, ale ted v jednom kuse ) Diky
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Bře 2005 15:44
- Nahlásit
Svět blbne a blbnou i psi?.. mám hysterku doma taky (viz přesný popis v autě apod.).. ach jo. Mně to neva, ale sousedům ano.. Jsem zvědavá jestli někdo poradí něco co zafunguje.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 15:50
- Nahlásit
Jestli Vám to kňučení vadí, když pes fňuká např. než jdete ven, zkuste ho nějak zaměstnat - dát nějaké povely, aby musel myslet na to, že má něco dělat a zapomněl na fňukání....
Mně pes vždycky dělá binec, když jdeme ven - kňourá a skáče na dveře. Dávám mu vždycky sedni a neotevřu dveře dřív, než si nesedne - pochválím a jdeme - mně to takhle funguje....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Bře 2005 16:25
- Nahlásit
Ano, to funguje, ale tak 2vteřiny. Taky pomáhá naložit psa do auta (fňuká), za chvíli zastavíme např. u benzínky - psa vyložím, uděláme kolečko kolem auta a psa zase naložím - a fňuká míň nebo podle nálady vůbec ne. Ale do "dokonalosti" (nefňukání psa při každém mém přesunu z jedné místnosti do druhé) jsme to nedovedly. Teď na jaře - konkrétně tento týden se to vysťupňovalo.. že by volání jara?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2005 14:35
- Nahlásit
Evik
Mně pes vždycky dělá binec, když jdeme ven - kňourá a skáče na dveře. Dávám mu vždycky sedni a neotevřu dveře dřív, než si nesedne - pochválím a jdeme - mně to takhle funguje....
Přesnej popis té mojí vopice Ale ona se ještě motá jak blboun dokola. Fakt pomuže "sedni". Pes babičky kňučí, když jedeme autem, ale to jenom zezačátku, potom se uklidní... Takže nevim, co s tím, pokud nepomuže zákaz ani uklidňování...
|
Šárka
|
# Zasláno: 23 Bře 2005 20:37
- Nahlásit
Také nám to tak dělá NO. někdy pomůže, když si veme balónek
|