Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Psí školka
Autor Zpráva
jindriska
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2005 19:26
- Nahlásit

Ahoj, neporadíte mi, kde v Praze je nějaká psí školka? Bydlím na Pha 5, ale dojíždění není problém. Koukala jsem na netu, do Zlatých stránek, ale jsem asi špatný hledač. Děkuji za případné info. O psí školce jsem se dozvěděla až na těchto stránkách, představuji si, že je to takový předstupeň cvičáku, kde se začíná se socializací, poslušností, výchovou páníčka....., je to tak?

stremka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2005 17:01
- Nahlásit

jindriska
vyhledej si na www.psiskola.cz Ambra profesionál -soukromá psí škola.Má tam veškerou nabídku i ceník

Anonymní
# Zasláno: 14 Bře 2005 13:03
- Nahlásit

ceník
To je fakt síla a to jsem si myslela, že když si bere učitel v ZUŠce za hodinu, která trvá 45 min stovku, že je to hodně.

jindriska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 13:15
- Nahlásit

Stremka[b][/b]
děkuji za tip, ale podívám se ještě jinde a počkám zda neporadí někdo něco jiného. Ta cena se mi opravdu zdá více než přemrštěná.

jana33
# Zasláno: 14 Bře 2005 13:24
- Nahlásit

Mrkni se na www.hafbezobav.cz Výcvik je založený na hře, ne na drilu, v průběhu hodiny jsou přestávky na vylítání, je to super. Zatím jsem byla jen jednou, ale rozhodně tam budu se štěndem chodit

jindriska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 14:19
- Nahlásit

Jé moc děkuju, to jsou velmi sympatické stránky, ostatně i ten název

jana33
# Zasláno: 14 Bře 2005 14:41
- Nahlásit

Jo okoukni to, i cena 50 Kč za hoďku je v pohodě a hlavně je zaplatíš vždy po hodině, takže neplatíš nic zbytečně a prostě když nemůžeš, tak nepřijdeš a neutíkají ti prašulky. My to máme přes celou Prahu, ale stojí to za to

stremka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 14:59
- Nahlásit

jindriska
a proč nechceš chodit na cvičák kde by jsi byla členem.Tam je to podle mě nejlepší.Žádnou školku nepotřebuješ.Povídání na cvičáku ti dá víc nežli nějaká školka.Co takhle se podívat do Jinonic.

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:05
- Nahlásit

jindřiška
jasně, Jinonice jsou fajn....já tam chtěla se štěndem chodit od 4 měsíců , pak do toho vlezly prázdniny, takže jsme nakonec začali skoro v půl roce, ale někteří lidičkové tam s pejsky začínali opravdu od úplných miminek a taky to šlo....Já myslím, že když je pejsek řádně proočkován, tak nic nebrání tomu, aby se co nejdřív začal s "pracovním prostředím" rozumnou formou seznamovat a správně se socializovat....

Anonymní
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:09
- Nahlásit

Evik
dneska se to bere nějak vědecky.Dříve (pejskařím od r.64) žádné psí školky nebyly - taky proč všichni to dělali pro zálibu a ne pro prachy jako dnes- Štěně začalo chodit na cvičák po očkování jak říkáš a bylo to.Přeci cvičák není jen pro vycvičené psy ale proto aby se tam psi cvičili.

stremka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:10
- Nahlásit

to jsem byla já.Jste mě rozhodili že jsem se zapoměla přihlásit.

stremka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:18
- Nahlásit

FiSt
co dostanu za dobrou reklamu?Až budu mít štěně tak mě ho naučíš kousat jo?

stremka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:31
- Nahlásit

FiSt
tak ať sem nelezou.Tady jsou(nebo by měli být) KYNOLOGOVÉ a ne drbavé baby.

jindriska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:37
- Nahlásit

ahoj, o Jinonicích vím, už mám i vytištěnou vyplněnou přihlášku, ale myslela jsem, že se tam může až od 6.měsíce štěnda. Proto jsem začala hledat psí školku, mé kříženečce labradora jsou teď necelé 4 měsíce, začala jsem s poslušností, ale nerada bych se dopustila chyb, které by pak bylo nesnadné odstranit. Takže bych mohla přijít? Mám to i úplný kousíček, bydlíme u Klamovky.

jana33
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:39
- Nahlásit

Fiste, štěndo, které mám je kříženec teriéra. Mám ještě dvouletého labrouše, s ním jsem chodila na klasický cvičák, ale prostě nemám úplně dobré zkušenosti a v téhle "psí školce" se mi prostě líbilo a myslím, že mi bude vyhovovat. Neberou stovku, ale padesát, komu se to nezdá, nemusí tam chodit. Nevím, proč se tu útočí na všechny, kdo nechtějí chodit na klasický cvičák. Já proti cvičáku nic nemám, prostě myšlení některých lidí tam mě docelo zklamalo, ale zmíněný cvičák nikde nepomlouvám, protože jsem si vědoma, že spoustě lidí, kteří se chtějí věnovat sportovní kynologii může vyhovovat.

stremka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:47
- Nahlásit

jana33
proč by někdo útočil.Pořádně čti.Já nabízela i psí školu(sice dražší nežli ty -o této jsem nevěděla) tak i klasický cvičák.Pořádně čti co k čemu patří.

jana33
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:52
- Nahlásit

"a proč nechceš chodit na cvičák kde by jsi byla členem.Tam je to podle mě nejlepší.Žádnou školku nepotřebuješ.Povídání na cvičáku ti dá víc nežli nějaká školka.Co takhle se podívat do Jinonic."
tak z téhle odpovědi jsem pochopila, že jednoznačně preferuješ cvičák a školka je na nic. To že tvůj příspěvek odkazoval i na Ambru, jsem nepostřehla, za to se omlouvám, ale to na věci nic nemění.

stremka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:59
- Nahlásit

jana33
ale to snad není útok ale můj názor.Na cvičáku může pohovořit i se zkušenými majiteli zvířat.Kdežto ve školce jsou samí začátečníci a instruktor.Takto jsem to myslela.Beru to podle sebe když jsem začínala tak jsem hltala co si staří(třeba ne věkem ale zkušenostmi )vyprávěli a z toho jsem si vzala to nejlepší a snažila se to aplikovat na svém psovi.A to si myslím že dělá pejskaře pejskařem.Čím víc informací tím lépe.

jindriska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 17:04
- Nahlásit

FiST
tento týden jdeme na poslední očkování a následující 2 víkendy odjíždíme na chatičku, ale pak bych Tě určitě zkontaktovala a moc ráda bych přišla. Je lepší si Tě najít zde, nebo na stránkách cvičáku?

jindriska
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 21:17
- Nahlásit

FiST

letí to šíleně, teď jsem si prohlížela fotky pořízené před 2ma měsíci, roste jak z vody, ještě před chvilkou byla stvořeníčko s očičkama vykulenými a růžovým bříškem a teď, velká průzkumnice s lišáckým pohledem a dlouhatánskýma nohama.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání