Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Rusáci v Praze
Autor Zpráva
boban
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2005 12:25
- Nahlásit

Ahoj. Zdravím všechny majitele Rusáků v Praze. Taky jednoho mám a sháním kontakty, protože jsem Vás tu zatím moc nepotkal. muj mail:boban.mifka@post.cz

Evicka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2005 10:45
- Nahlásit

Bobane, musíš se smířit s tím, že majitelé některých jiných plemen se tady nevyskytují, já jsem tu taky sama, chovám hlad. foxlíky. To víš, budeš muset někam na specializované forum, má ho většina pořádných Klubů.

Anonymní
# Zasláno: 11 Bře 2005 14:33
- Nahlásit

Dík za radu Evičko, už jsem si myslel, že nenapíše nikdo. Zkusím to holt jinde. Tobe i Tvým foxlíkům to nejlepší

nefer
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2005 19:13
- Nahlásit

Já měla sousedy s rusákem, nejsem z Prahy a fenka bohužel před půl rokem odešla do psího nebe - bylo jí 13 let
vzpomínám si, že když si ji přivedli, byla celá čtvrť vzhůru nohama. nikdo takového psa v životě neviděl a na otázku, co je to za plemeno snad odpovídali 100x za den

Jířa
# Zasláno: 11 Bře 2005 21:04
- Nahlásit

Ahoj Bobane,já jsem ze Řep a Rusáci tu byli hned tři.Jestli jsou tu ještě ti dva nevím,dlouho jsem je neviděla,ale minimálně ten jeden tu pořád je.

kure
# Zasláno: 13 Bře 2005 17:19
- Nahlásit

Ve Vestci je chovna stanice a pani je velice mila. Nasla jsem si ji na netu. Ma tusim rusaky dva.Omlouvam se,ze pisu bez hacku, jsem ted mimo republiku.K.

neznalek
# Zasláno: 14 Bře 2005 02:04
- Nahlásit

Promin, co je to za plemeno Rusak?

Jířa
# Zasláno: 14 Bře 2005 13:19
- Nahlásit

Černý ruský terier.Alespoň já jsem o tom přesvědčená.

boban
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 15:56
- Nahlásit

Ahoj Jířo a všichni. Správně, jde o Černého Ruského Teriéra. Dík za info, zajedu do Řep a třeba je tam někde potkám. Jinak kohokoli by cokoli o tomhle chytrým velkým a krásným psisku zajímalo, rád se podělím o své dosavadní zkušenosti.

Jířa
# Zasláno: 14 Bře 2005 16:48
- Nahlásit

Ahoj Bobane,tak ty dva už tu skutečně nejsou,dneska jsem zjistila,že místo nich mají 5 jorkšírů.Ale ta jedna fenka tu pořád je.

boban
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2005 17:33
- Nahlásit

Ahoj Jířo. Mohla bys mě prosím kdyžtak nějak konkrétněji nasměrovat? jen abych třeba nenaháněl všechny Jorkšíry z Řep.

Jířa
# Zasláno: 14 Bře 2005 19:47
- Nahlásit

Bobane,jsou to Řepy II.,jak je Plus.U autobusové zastávky 164 je zelenina a dětská doktorka (z druhé strany paneláků než je ta zastávka) a tam někde by měla ta rusanda bydlet.

Evik
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2005 08:07
- Nahlásit

Tak když vím, že jde o černé ruské teriéry, tak dva máme přímo v ulici (původně jsem myslela, že se bavíte o pasteveckém plemeni). Já jsem z Prahy 5 a ti dvy u nás jsou ze Stodůlek - mladší pes a jeho máma. Jsou to super psi.

Evik
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2005 08:10
- Nahlásit

jo a ještě přidám dalšího - ten ale není v Praze - je v obci Javorník (nejblíž tomu je město Liberec)

Anonymní
# Zasláno: 2 Čen 2005 17:48
- Nahlásit

ja jsem z Prahy - 5 a mam rusaka - psa[img][/img]

Evik
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2005 07:22
- Nahlásit

anonymní
a nejsi náhodou ze Stodůlek - z Vidoulí????

Anonymní
# Zasláno: 3 Čen 2005 08:07
- Nahlásit

ne nejsem. Bydlim sice na pětce ale za Barrandovem

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání