Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / rozmazlený pes
Autor Zpráva
Fan
# Zasláno: 14 Úno 2005 14:29
- Nahlásit

jakým chováním jde rozmazlit psa?

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2005 14:33
- Nahlásit

Myslim, ze hodne zalezi na plemeni... Nevim jak, ale jednoho rozmazlence znam... A kamaradka to sama priznava: steka si, kdyz chce hazet micek, kdyz nejsme dostatecne rychle v lese, tak si knuci... Je to labrador, ale potreboval by poradne pevnou ruku... Ona mu jednou neco zakaze, pak mu to dovoli a nejhorsi varianta je, kdyz mu vynada a pak si k nemu sedne a pusinkuje ho... Ja tohle neznam, Saru mam rada, ale pravidla musi byt...

Terri
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2005 14:33
- Nahlásit

že mu nebudeš vůdcem (tj. bude si smět dovolit úplně vše, co bys normálně netolerovala, a taky si bude o tom co chce rozhodovat sám a Tvé chování které se mu nebude líbit náležitě potrestá).
Znám jorkšírku, která totálně vede domácnost - spadne Ti padesátka na zem? Zkus ji zvednout než ji roztrhá a máš ji v prstě . Chceš jako vnouče sednout na klín dědovi? Nehrozí! Atd.
Ale záleží též na tom, jak Ty vnímáš, co je to rozmazlený pes

Evik
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2005 12:15
- Nahlásit

termín "rozmazlený pes" si může každý vykládat jinak. Moje babička např. tvrdí, že naši psi jsou rozmazlení, když spí doma a občas baští játra s rýží a zeleninou....To máš těžký...
Jinak já se ke svým psům chovám jako "vůdce smečky" nesmí si dovolit to co nechci, ale jsme přesto velcí kámoši...Taky se se svými psy mazlím, válíme se po zemi, blbneme, ale všeho odsud až posud

stremka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2005 13:04
- Nahlásit

Evik
přesně tak.Občas jsem někomu hlídala psa a většinou byl problém že moc ani nechtěli k páníčkovi.U mě měli radost ale zároveň museli poslechnout a pak jsme byli kámoši.A tak by to mělo být.Páník by měl být autorita a vůdce smečky

Evik
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2005 13:25
- Nahlásit

stremka

jasně, souhlasím s tebou.Babička jednou hlídala strejdovi asi měsíc jezevčíka a ten pak už chtěl u babičky rovnou zůstat....to ale nešlo - babi má astma a za ten měsíc toho měla ažaž....no ale psa si přesto brala do postele, hýčkala ho "šunčičkou" a piškotky....kvůli němu chodila na dlouhé procházky....no prostě ho rozmazlovala se vším všudy. Přesto všechno mu ale dávala najevo (na strejdovu a mou radu),že je ve smečce výš a pes byl naprosto milionový.

niniel
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2005 13:43
- Nahlásit

Ja beru jako rozmaleneho psa takoveho, co si dela, co chce, sve majitele ignoruje a pokud najednou neco nesmi, tak se clovek muze bat jeho reakce.

stremka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2005 13:52
- Nahlásit

niniel
to už je ale pozdě.to je výsledek nesprávného přístupu a jeho reakce je taková protože si vždy mohl dělat co chtěl a najednou by to tak nemělo být?Tak si hájí co si vytvořil za pomoci přístupu svého pána

Vrah
# Zasláno: 4 Bře 2005 13:52
- Nahlásit

ŘEZAT!!!!!!!!!

denisachromcova
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2014 21:45
- Nahlásit

Ahojte tak ja mam Joksira holcicku uz ma 6 let a muzu vam rict ze to je neskutecne rozmazleny pes celi zivot ji hyckam a chovam se kni jako k miminku travim sni 24 hodin denne.....nesnese kdyz hladim jineho psa okamzite na me skoci a zacne me olizovat aby odvratila pozornost na sebe nesnese i kdyz jsem mela na rukach miminko od kamaradky okamzite skocila mezi me a miminko a zacala ho nenapadne vystuchovat dokonce s manzelem lezime v posteli dame si jen pusu a okamzite je s hlavou mezi nama aby me panicek nepusinkoval dava na jevo ze jsem jedom jeji.......muzu si za to sama ze ma vse na co se podiva dokonce prestala skakat sama na zidle jen se postavi na zadni a opre predni packy na zidli a ceka kdo ji zvedne prdel nahoru aby si lehla ale vite co vubec mi to nevadi celi den se chce jen mazlit tak aspon vim ze me ma Scharllotte uprimne rada

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 12:06
- Nahlásit

denisachromcova
tak když tě to baví
jinak nerozmazlenej pes má rozhodně snažší život než rozmazlenec ..jestli teda nejsi Psíček

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2014 12:11
- Nahlásit

davidkova renata
jinak nerozmazlenej pes má rozhodně snažší život než rozmazlenec ..jestli teda nejsi Psíček

musí bejt, jináč to není možný snad.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání