Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Jak na vyti a sousedy???
Autor Zpráva
orlynka
# Zasláno: 10 Úno 2005 19:40
- Nahlásit

Chtela bych poradit, jak naucit sveho pejska o samote? Zkouseli jsme to nejdriv na pet minut, pak na deset a prodluzovali to az na pul hodiny a hodinu. Pokazde, kdyz jsme prisli po peti minutach, coz pejsek jeste nestekal ani nevyl, a poradne ho pochvalili. Jenze mame blbou sousedku a kdyz jsme zkouseli po pul hodine ci hodine prijit, tak nam strasne vykladala, jak tam vyla, ze se to neda vydrzet, at s ni jsme. Dneska jsem se s ni rafla, ze nejakym zpusobem musim naucit stene o samote.
Pritom, jak jsme treba po hodine prichazeli, tak jsme slyseli treba jen slabe knuceni, ale jinak nic.
Jak jste vy ucili pejska o samote a hlavne aby moc nestekal ani vyl?
Zkouseli jsme ji i uhonit, hrali s ni, blbli venku, takze jsem byla jista, ze bude spat, ale sousedka si stezuje porad. Nevim co je na tom pravdy, jestli vyla anebo jak dlouho vyla a ani nevim jak to zjistit? Hodinu pod oknem se mi v tom mrazu stat tedy nechce

Fan
# Zasláno: 10 Úno 2005 19:51
- Nahlásit

zkuste ji nahrávat, my měli se sousedy taky potíž, vozila jsem Šimiho měsíc k našim, kde to nikomu nevadilo a byl tam s našima psama, tam si zvykl na to, že se odchází a doma už potom byl relativně klidný, přes vánoce jsem seděla vždycky 2 hodiny na chodbě a poslouchala, po vánocích už jsem musela do práce a tak zůstal sám úplně, ale nahrávali jsme ho aby jsme měli argument, že neřve celý den a že se to dá vydržet a že stejně není noční klid tak co...
za 8 hodin co byl doma sám tak brečel dohromady 15 minut....
učili jste ji nebo ho to správně akorát to chce delší čas trénovat...
zkus te ji (ho) nahrát aby jste věděli jak moc sousedka mlží

Usanda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2005 21:19
- Nahlásit

Mimo jiné se snažte se sousedkou vycházet mnohem líp než dosud. U nás v baráku byla dokonce taková babizna,která chodívala k bytu,kde byl sám amer.kokr a zvonila a klepala -přestože dobře věděla,že majitelé nejsou doma. Ten pes byl pak nervozní a byl mnohem víc slyšet,že?Lidi jsou sv..
Nicméně učíte ji to dobře.Má doma hodně hraček?
Nechte ji víolný celý byt,at si vybere místečko........a dejte jí třeba vaše nošené tričko (at vás cítí u sebe).

Věřím,že to brzo zvládnete!

orlynka
# Zasláno: 11 Úno 2005 12:15
- Nahlásit

Doma ma spousty hracek, ale kdyz nejsme doma, nebavi ji zadne hracky. Dnes jsme ji nechali opet o samote a zjistili jsme ze se vic zabavila odpadkovym kosem
Jinak souseda rikala, ze dnes byla potichu a my ji zkouseli nahravat. Tak musim rict, ze vyla a stekala, ale nebylo to tak hrozne. Vydrzela vyt mozna nejakych deset minut a jeste ne porad, ale s prestavkami. No doufam, ze si brzy zvykne, nechci mit problemy jeste kdyz jsme v podnajmu...

nefer
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2005 13:23
- Nahlásit

orlynko, zvykne si, chce to jen čas. moje čubina si také hraček moc nevšímá, když je sama doma. někdy jí nechávám pro zábavu ještě kosti z buvolí kůže, u těch vydrží hodiny. ale předevčírem jsem přišla domů, hračky v posteli a potrhaná peřina no, vážně se dokáží zabavit.

Fan
# Zasláno: 11 Úno 2005 13:52
- Nahlásit

můj Šimák se taky bavil košem, hračky a kosti ležely na místě kam jsem je položila, ale koš jsem mu odstranila z dosahu, tak už je doma po příchodu i pořádek

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání