| Autor |
Zpráva |
zvejk.no
|
# Zasláno: 7 Úno 2005 12:32
- Nahlásit
mujpes
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 13:27
- Nahlásit
můjpes tady není ale lidi z můjpsa jsou tady na chatu
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 13:41
- Nahlásit
Jak kteří, já na muj pes nikdy nic nečetla. Mám oblíbené tyto stránky. A nevidím problém v tom, že někdo čte nebo i píše i na jiné stránky, do jiných diskuzí. Myslím, že názory jsou pořád stejné, ať jde o mujpes nebo cz-pes, nebo snad ne?
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 13:44
- Nahlásit
Evičko, přesně tak. Já na mujpes chodím hodně, páč je tam fórum přímo o RR a to jsou moji miláčci a načapala jsem tam i FiSta a Tchoře
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 13:47
- Nahlásit
Takže vo co de!!!! Nevím, co tím zvejk myslel. Jestli chce kritizovat, tak ať. Každý se může projevit, jak nejlíp umí a kde chce. A občas je dobré napsat i do fora mujpes přispěvky zkušených chovatelů!!!!! Tím myslím zrovna ty dva výše jmenované.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 13:47
- Nahlásit
Ja chodim pravidelne na oboje akorat mi prijde ze se tady lidi min hadaj a ze jsou tady vic lidi co neco vedi a nejen prudi, ale to muze bejt jen muj dojem
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 13:48
- Nahlásit
Evicka
nechtěl provokovat, snažil se dostat na chat, jen nevěděl jak, byl to jeho omyl, ale myslím, že toho tolik neudělal
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 13:49
- Nahlásit
Budu se tam muset taky podívat. Třeba je tam něco o loveckých psech. Těm rozumím. O služebních tady jen s úctou čtu. I když některé disciplíny jsou hodně podobné. Takže Sali, Tchoři, Fiste - bravo.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 13:50
- Nahlásit
Evicka
Obavam se ze jde o nedorozumeni, kdyz lidi z chatu na mympsovi precazeli na chat sem zvejkovi se to asi hned nepovedlo oni se dneska predelavaj stranky muj pes za chodu.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 13:57
- Nahlásit
FiSt
no to víš, nám chyběl ten chat, tak jsme se sem nabourali
je o hodně lepší a spousta možností tam je, až budeš mít čas tak na nás jukni, ale musíš si dát při registraci že chceš soukromou místnost a napsat mojipsové, jinak se dostaneš do veřejných a tam je hafo nějakejch turků
v případě problémů hvízdni sem a já budu navigovat
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 14:23
- Nahlásit
FiSt
tu soukromou nevidíš, musíš znát jméno dej si teď do tý řádky tohle:
/JOIN 0 # mojipsové
a odešli a budeš u nás, jinak při vstupu když dáš rovnou že chceš soukromou místnost s tímhle názvem (mojipsové) taxe tam dotaneš přímo
jinak vidím tě v tý veřejný
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 14:28
- Nahlásit
Mi se tahle diskuse líbí víc než můjpes, připadá mi to tam dost nepřehledné (jak graficky, tak i obsahově ), a navíc se to místo rad často zvrhne do chatu, který se týká spíš "jak se máš, co tví psi".
Ale na druhé straně když se chci na něco konkrétního zeptat, tak tam vyhledám příslušné fórum a prostě tam napíšu.
Na ifauně je oproti tomu dost rýpalů a rádobyradičů, kteří snad ani nemají psa..
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 14:43
- Nahlásit
Teď jsem se byla juknout na mujpes. Je to děsně nepřehledné, neměla jsem chuť se v tom začít orientovat a něco hledat. Výhoda je vždy v jednoduchosti a možnosti rychlé orientace a to na mujpes postrádám.Zůstanu věrná.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2005 14:45
- Nahlásit
Evicka
No ono se to dneska predelava pred tim to tak neprhledny nebylo a snad zase nebude.
|
tttynka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2005 16:35
- Nahlásit
me taky chvilku trvalo nez sem se v tom zorientovala. je v tom na prvni pohled docela bordel, ale muze to byt i horsi. ale uz se v tom docela orientuju a sou to dobry stranky
|