Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Meggi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:17
- Nahlásit

Kalliope

Jsem mela taky srabika z vody, jenze jednou jak je zvykla vsechno Tarine corovat za ni omylem skocila do vody aniz by si to uvedomila, jenze to bylo rovnou do hloubky hluboky a telatko se mi zacalo topit, hlava furt nad hladinou, ale zadek ji padal ke dnu. Hlavou mi probehlo hodne myslenek, jestli pro ni mam skocit, ale jen sem na ni volala at se snazi potvora, no na brech se nakonec dostala,akorat nemohla vylezt neb to byla na panelech no a od ty doby ma vodu rada, hlavne stat po bricho a potapet se pro fujtably hlavou. Plavecky styl mela strasnej hodne dlouho spis se topila nez plalava, ale uz ji to jde dobre, hlavne kdyz muze ukradnou aport druhy fene, sice ji pri tom skoro utopi, ale zmetek ji ho vzdycky veme. Zkus tam hodid oblibenou hracku na provazku treba pro ni pujde

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:29 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Meggi
já už zkoušela fakt všechno ! Nejdřív, že tam vlezu já, no tak to jsem se přecenila, protože jak jsem zjistila zas tak moc mě rád nemá, aby tam za mnou vlezl, takže tam budu házet balonek, absolutně nezájem. Tak pak teda buřty na lodičkách, prostě jsem si udělala z kůry asi tři lodičky, na to jsme položila čtvrtky buřtíků, řádně jsem ho na to navnadila a pustila jsem to po vodě, tak tam vlezl po břicho ale to bylo maximum, dál ani o píď, takže buřty tam plavou snad dodnes, no tak jsem si na šňůru přivázala jeho nejoblíbenější pískací hračku hodila to tam a pořád ho povzbuzovala, skákal kolem mě, pak kolem rybníka, nejdřív kňučel, pak naříkal, pak už byl vzteklej a ječel na celej les, a takhle tam v tý vodě stál hodinu, vyváděl jak kašpárek na niti a prostě dál do tý vody nešel !

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:33
- Nahlásit

Meggi
Zkus tam hodid oblibenou hracku na provazku treba pro ni pujde
Vsak Kalliope mela ruzny figle... Nedavno to tu popisovala - mimo jine si vyrezavala lodicky a poustela na nich burty...

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:36
- Nahlásit

Kalliope
Koukam, bylas s lodickama rychlejsi... Hele, a mela bys spravne psat: "tak tam vlezl po břicho ale to bylo maximum, dál ani o Píď, takže buřty tam plavou snad dodnes," ....

Meggi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:36
- Nahlásit

Kalliope
No tak stát ve vodě je taky naše oblíbené, halvně si pak lehnout do zabláceného potoka, když je tam málo vody a jen tak tam ležet. To ti neporadím, jak jsem psala do vody se dostala takovou náhodou, neb je to sobeček co všechno musí mít. Předtim tak nechtěla ani náhodou, ani tam nevlezla, to si pak rači dřepla někam do louže,ale rybník nenene. Třeba to časem příde samo. Já se s holkama ještě nekoupala, rači, neb vím jak by to dopadlo, když by mě nastačili utopit, tak alespoň řádně podrápat. A dalšího psa ve vodě jste zkoušely??? Kor jiný pes a kdyby si začal hrát s jeho oblíbenou hračkou.....

Meggi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:40
- Nahlásit

Kalliope
A nebo zkušela jsi se potopit, aby tě najednou neviděl, třeba by tě šel hledat . No já když se Meggině schovám, tak jí to je ouplnej šumák, ale jen při procházce potvoře, při povelu zůstaň ta potvora vstává a popojde si aby na mě dohlédla.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:00 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi
hohohó vtipná jako vždy

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:02
- Nahlásit

Meggi
jo tak další pes jo? nejlépe velkej černej, nebo ovčák, no tak to už by byl asi úplnej konec, ale troufám si říct, že kvůli druhýmu psovi by tam šel, ale asi za jiným účelem, než-li je koupání

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:05
- Nahlásit

Kalliope
ty vidis hned vsechno cerne! Co takhle nejaka pekna cubicka! Rotvajlerka nebo blondyna-labradorka, apod.

Meggi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:06
- Nahlásit

Kalliope
Ti na to půjčím Megginu, aspoň jí jednou někdo předvede, že hračky a klacíčky se nekradou, ať ví jaký to je . Ale to je fena, ta by mu asi nevadila což

Meggi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:08
- Nahlásit

Petra_ruza
Blondynku labrinu mam taky tak ji muzu pujci obe, akorat ho Tarina pekne serve hned na zacatku, takze se poperou jeste driv nez stacej vlest do vody

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:45
- Nahlásit

Meggi
se poperou jeste driv nez stacej vlest do vody
se poperou ty tvoje holky nebo myslis, ze se Pida popere s Tarinou?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:53
- Nahlásit

Petra_ruza
hele by ses nedivila, já furt, že na fenky je hodnej (i když slonbidlo, takže některý ty jeho letmý dotyky v podobě vrazim do tebe co největší silou, by asi fenky slabší povahy nesnesly), ale jednou jsme šli lesem a potkám pána s ovčandou, tak volám jestli je to pejsek nebo fenka, tak že fenka, tak mu povidám, tak to je v pohodě, tak se očuchávali, vrtěli ocáskama (Píďa teda pseudoocáskem) a najednou z ničeho nic bez varování na něj vyjela a řádně ho kousla do ucha, tak byla hnedle rvačka, eště že byl na vodítku, takže ono když ani fenka není moc galantní, tak se taky nenechá, je to hajzlík, nevěřim mu nic, a tak je stále na vodidle a s náhubkem.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:56
- Nahlásit

Kalliope
a tak je stále na vodidle a s náhubkem
a ma to spocitany...
To si ale ta ovcanda dovolila dost!

Meggi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:02
- Nahlásit

Petra_ruza
Se popere Tarina nejspíš s Píďou, pokud on nezůstane v klidu. Ona se teda nemá potřebu rvát, ale nemá ráda žádné psy a feny (krom Megouše, Sindy a Baxi), toť omezený výběr. Vždycky každýho sežve v tom smyslu nečuchej ke mně a vypdani a když je pes normální tak od něj jde hned pryč. Mám labro ridbega, se hned naježí vopice. Megouš je tele, buď se bojí nebo si chce hrát stylem zvednu tlapku a sejmu tě sní k zemi. Akorát berňáky nemá ráda z nezjištného důvodu

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:08
- Nahlásit

Kalliope
Jsem nedavno jela s Amynou na kolobce, vystartoval na nas ve vesnici z rozrazenych vrat nejakej bilej smetak, osmikanej bison nebo westik ci tak neco, delal dulezityho, jednu chvili i Kremylkovi na uchu visel..
Ona jak bluma vrtela vrtuli, slintala na nej.. Pak vybehla hystericka panicka - smarja, takovej velkej pes, dyk te Broku sezereeee! Urazene ho shrabnula do naruci a cicmala ho, jestli se mu neco nestalo... Mit zaprahnutou i perdelku, tak nema uz co cicmat..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:12
- Nahlásit

Petra_ruza
si piš! Normálně když na něj fena vyjede jako stylem neche mě bejt vopruze, tak je takovej nejistej a pořád jako má tendence se s ní nějak kamarádit, ale jakmile zle zavrčí nebo by se chtěla rvát tak to teda nééééé, to se Píďátko taky nakrká (je to hajzlík a v momentech kdy ječí a řve na ostatní psy, dusí se, z huby mu lítá kyselina já na něho řvu, vukám vodítkem, ustupuju do zadu a on je aboslutně jako smyslů zbavenej, tak v tu chvíli ho ze srdce nenávidím ... ) - ale pak doma je jak mimino, takže to bych ho bránila i vlastním tělem nevim, jsem nějaká rozpolcená

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:15
- Nahlásit

jak jde vidět, na rotvíka tedy nemám, i když je miluju, takže příště jdu jednoznačně do čivavy, tam když člověk něco zkazí, tak to není tak tragický

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:17
- Nahlásit

Fifi
jo tak cicmat jo, to teda jo, by dostal jednu mezi světla ! Eště ho za to cicmat a říkat mu jakej je ňuníňek, no to taky zkusim, třeba to zabere...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:23
- Nahlásit

Kalliope
nevim, jsem nějaká rozpolcená
to je normální

Fifi
u nás ve "vesnici" maji taky nějakyho bišona, či co, Beruška se jmenuje a páníček je absolutní blb. Přijde mi, že vždycky čeká jestli jí naši psi něci provedou, aby to pak rozmáznul. Beruška na nás vždycky štěká a ještě dlouho jde za námi a vyhrožuje a my sme strrrachy bezzz sssebeee.... A páníček se spokojeně dívá bez náznaku nějakýho zavolání nebo usměrnění toho svýho čokla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:27
- Nahlásit

Kalliope
takže příště jdu jednoznačně do čivavy, tam když člověk něco zkazí, tak to není tak tragický
Bys civavku zaslapnula, to nejni pes, to je Gedzitka... Ale jinak - pravdu dis...

Petra_ruza
Podobny Berusky a jejich panicky miluju. Maji stesti, ze je Amyna trubka a nerve se. Potkat se s perdelici ci Dorotou, maji Berusky smolicka pacholicka - resp. ja bych sve psy zajistene mela..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:30
- Nahlásit

Fifi
jo, Berušku by si domů donesly v náhubku

Meggi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:31
- Nahlásit

Tak to známej má taky Ňuníka aliaz pidi vezre rotvika - německý pinč. Vedle megouše fakt vypada jak pidi verze roťase, řikám mu ovare, jinak je to Vilík a je vzteklej jak ....., ale holkam da co proto, normalně před nim zdrhaj, když se nasere, je to docela prča pozorovat pinčla jak prohani proti němu obr psy

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:34 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Meggi
řikám mu ovare
To je dooobry jmeno pro psa! My nasi Dorote rikame obcas Sádlo...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:40
- Nahlásit

Fifi
mě když pes štve, tak mu říkám Ingouste

Meggi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:50
- Nahlásit

Fifi
No jo, jenže on byl strašně tlustej, byl na brutální dietě, jinak mu hrozilo, že ho trefí šlak vzteklouna, už se zhubnul, ale ovar je to pro mě furt . No tak ja na Megouše večně volam SEŠBLBÁNEBOHLUCHÁ, neb puberta je v plnem proudu a neslyší na nic, maximálně na šustící pytlík s piškotama

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 15:01
- Nahlásit

Meggi
SEŠBLBÁNEBOHLUCHÁ, neb puberta je v plnem proudu a neslyší na nic, maximálně na šustící pytlík s piškotama

To je taky pekny jmeno!
Na Ingouse nejlip plati HELECOMÁM...

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 15:58
- Nahlásit

Petra_ruza
Meggi
O tech prezdivkach pro psice bych mohla vypravet...

A ted byla velika asistence, zadarilo se sehnat a porcovala jsem certstvy hovezi mega pajsl. Uz se jim to mrazi a cast vari, si dlabnou...

Meggi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 16:05
- Nahlásit

Fifi
Pajšl jim kupuju už zmrazenej a naporcovanej u nás u řezníka, to holky milujou. Fčera jsem kupila uzeny prasečí nožičky, to taky moc rádi, ale v těhle vedrech o to moc ani nestojí, ale maj smulu je to ta nejlevnější pochoutka co jim můžu kupovat furt 5kč za kilo

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 16:07
- Nahlásit

Meggi
Ja beru Vetamix, k pajslu se dostanu jen vyjimecne pres znamou. A ze to je pajsl jak ma byt, se vsim vsudy (ledvinky, jatra, plice, hrtan...) . U reznika tohle u nas nevedou, vyjimecne praseci nohy, ty pak vykoupim skoro vsechny.

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání