| Autor |
Zpráva |
Usanda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2005 12:03
- Nahlásit
Ahojky, začala jsem se svým psem-kříž.pinče(10klg) chodit na agility. Pokud je nad nulou,tak se to dá zvládnout.Ale nevím nakolik může být zlé chodit cvičit i když je třeba -5°C?!
Normálně má můj pes v takové zimě venku obleček,protože by se asi třásl jako ratlík.
Jenže na agility.......nevím nevím. Stejně budeme 5min cvičit a pak aspoN 10-15 min čekat až docvičí ostatní.
Co myslíte? Chodíte někdo se svým psem na agility v oblečku? Nešla bych tam,ale můj pes to naprosto zbožnuje a jelikoz je v bytě,tak má aspon nejaký lepší pohyb.
|
Mark
|
# Zasláno: 26 Led 2005 16:11
- Nahlásit
Ja mam italskeho chrtika 4kg a resila jsem stejny problem. Nakonec jsem ji oblecek dala s tim, ze se uvidi. Nikomu to nevadilo, ani se nikdo nedivil. Snih muze byt i v breznu a kvuli tomu, ze nema poradny kozisek, nebudeme sedet doma. Jsme teprve zacatecnici, ale bavi nas to obe.
|
Usanda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2005 17:44
- Nahlásit
My jsme taky začátečníci a tento týden jsme byli už podruhé Zrovna dneska, parádně fičelo a byla fakt kosa.....třepal se i v oblečku.Ale u něj se neví jestli se třepe ze zimy nebo z chtíče po psech Ale bylo to fajn. Je dobrý mít pohyb i v zimě,v létě je přece jenom víc možností na aktivity
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2005 18:23
- Nahlásit
Jakože u nás je teď dost fičák, led a sníh a tak psy na překážky nepustili, tlapky by dostaly zabrat. Byla jsem tam poprvé (spolu se cvičákem) a taky si umím představit, že budu pokračovat (teda, když zvýším kondičku...svoji.)
|
Usanda
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2005 19:07
- Nahlásit
U nás (Brno)je sucho,mráz a vítr.Ale ne sníh a vlhko.Takže na překážkách atd je sucho,to je fajn
S tou kondičkou ......taky ty agility na sobě cítím
|
Mark
|
# Zasláno: 27 Led 2005 10:01
- Nahlásit
Praha je pod snehem a desne fouka, takze mame smulu. Vcera skocila do zaveje a pak chodila po trech, abych videla, jak to strasne studi. Takze se slo domu. S kondickou mam taky co delat
|
Anonymní
|
# Zasláno: 28 Led 2005 19:35
- Nahlásit
Mám dlouhosrstého psa,tak obleček neřeším.Ale ,když je velká zima tak si dáváme pauzu.Už se těším na jaro,v zimě mám totální útlum.
|