Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Zlozvyky jezevčice
Autor Zpráva
Lucie Prikryl
# Zasláno: 19 Říj 2005 08:49
- Nahlásit

Pomozte radou co dělat. Mam dvě fenky dlouhosrstého jezevčika ( matku a dceru ). Obě jsou mile, ale ta menší ( 2 roky ) doma nevyzpytatelně ničí věci. Dva týdny se ničeho ani nedotkne a z toho týden v kuse roztrhá na co přijde. Navíc se potýkáme s problémem čistoty. Když odejdeme do práce nebo večer do kina,teměř vždy se někam vyčurá. Nejčastěji mě na postel ( pouze na moji část ) nebo na sedací soupravu ( také jen část kde obvykle sedávám já ). Nevím si rady jak ji tento zlozvyk odnaučit. Je hrozný mazel a myslím si jestli na mě není nějak moc závislá a mstí se, když odejdu. Jsem zoufalá, kdyby tohoto nebylo bylo by to skvělé. Pokud víte nebo znáte někoho kdo by uměl erudovaně poradit, dejte prosím vědět. Díky moc. Lucie Olomouc.

Ela
# Zasláno: 19 Říj 2005 10:47
- Nahlásit

Myslim, ze se opravdu msti ze ji opoustis. Moje jezevcice to delala taky kdyz jsme v prizemi zaridili obyvaci pokoj, do ktereho smi jen s nami. Kdyz jsem spoust nasla tak jsem ji samozrejme vyhubovala, ale nevim jestli to melo nejaky zvlastni efekt. Pak to nastesti ustalo samo. Rozhodne bych ji nijak telesne netrestala, bylo by to jen horsi. Spis si myslim nechavat je obe tam, kde neni moc co znicit - predsin + koupelna - kdyz budou samy doma. Ale treba ti poradi i nekdo zkusenejsi.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání