| Autor |
Zpráva |
PEPA
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2015 13:10
- Nahlásit
Dobrý den.Se svým 3 letým NO mám ten problém,že při procházce pokud potkáme nebo se máme míjet s jiným psem můj pes se začne vzpouzet,vrčet a štěkat a chce pejska napadnout.pokud pouze jdeme a on vidí pejska za plotem mírně zatahne ,ale nevrčí ani neštěká a jde dál.Radí mě ,že mám použít elektronický obojek,ale nemám s tím zkušenosti proto se chci zeptat zda by tato pomůcka pomohla k jeho lepšímu chování vůči ostatním psům.Děkuji za info.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2015 16:42 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
NO TO JE BEZ DEBAT, DOPORUČUJI POŘÍDIT NĚJAKÝ S NAPÁJENÍM PŘÍMO ZE SÍTĚ A DÁVAT ROZHODNĚ VŽDY TY NEJVĚTŠÍ MYSLITELNÉ IMPULSY AŽ DO DOBY NEŽ TO ZABERE A VÁM DOJDE, CO JE ŠPATNĚ.
PŘEJI HODNĚ ÚSPĚCHŮ!!!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2015 08:43
- Nahlásit
PEPA
to asi zalezi, hlavne pouziti EO by mel ukazat/vysvetlit nekdo zkuseny a navic si nejsu jista, jestli by to jakkoli pomohlo zrovna v tomhle pripade.
Ja mam podobny problem s fenou a teda nemam na to cas, tak to moc nedelam, ale ze dobra je i "desenzibilizace" - jakoze najdu vzdalenost, kdy je pes v pohode jeste a nevyjizdi, pochvalim, neco s nim pocvicim, zkusim jit par kroku bliz a kdyz vidim, ze se to psu nelibi tak okamzite odejit kousek dal, kde uz je pes zas v pohode a casem se ty vzdalenosti budou snizovat. Nevim, jestli sem to napsala uplne dobre, ale asi by to chtelo si i najit nekoho v okoli, kdo vam to ukaze, kdo umi dobre cist psi signaly.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2015 09:42
- Nahlásit
PEPA
ono je nutné nejdřív rozpoznat proč se ten pes vzpouzí a štěká, zda chce opravdu jiného psa napadnout a nebo se jen chce dostat do jeho blízkosti. To je základní kámen na kterém je nutno stavět. Chtělo by to, aby vás někdo viděl na živo. Někdo soudný, kdo psům skutečně rozumí.
Radí vám kdo, ten elektronický obojek? Víte ono byste si s ním s největší pravděpodobností nadělal mnohem větší problém, než máte teď.
Odkud jste, třeba jste v okolí někoho, kdo by vám skutečně pomohl. Je nutné zvládnout socializaci psa, základní poslušnost a hlavně vybudovat si se psem vztah takový, aby vás bral. A to za vás žádný obojek neudělá. Jen to ze psa udělá psychicky narušenýho jedince.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2015 10:32
- Nahlásit
PetraKcernej caj
Že se nestydíte, svými sprosťárnami všechny slušné tazatele jen odrazujete! Měli by vás obě zas zablokovat!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2015 11:11
- Nahlásit
zbrnd
Měli by vás obě zas zablokovat!
nestačí, že se kolegovi zablokovaly záda?
a nevim co se rozčiluješ, nešířím přece nějaký kynologickyý moudra, jen bludičky
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2015 15:16
- Nahlásit
PetraK
nestačí, že se kolegovi zablokovaly záda?
Valy? pffffffffffffffffffffffff No ještě že ne-valíí, to se v prací nesmí vůbeš. Tak hlavně, když vás přivolaný zdravotnický personál bez újmy oddělil a Brtník se vo tom nedověděl.
a nevim co se rozčiluješ, nešířím přece nějaký kynologickyý moudra, jen bludičky
To je fagt, bo na moudra jsem tu já.
|
Andrejsek
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 19:03
- Nahlásit
El. obojek NEBRAT !!!!!!!! Je to ta nejhorší pomůcka ze všech !!! Zkus stahovací obojek a když na procházce potkáte psa a on se začne takto chovat tak ho polož na bok a řekni čt a drž ho dokud se nezklidní.
|
Andrejsek
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 19:04
- Nahlásit
tím el. obojkem to jen zhoršuješ a bude to horší a horší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 19:07
- Nahlásit
Andrejsku
odpovídáš začasto na velmi staré dotazy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 19:22
- Nahlásit
PetraK
a ještě jsi vynechala kvalitu odpovědi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 19:32
- Nahlásit
birma
tak pokud je Andrejsek skutečný/á tak je/jí 13, jak je někde psáno, tak jsem nechtěla nějak rejpat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 19:45
- Nahlásit
PetraK
což by ale měl vědět i ten, kdo náhodou na tuhle skvělou radu narazí...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 19:49
- Nahlásit
birma
to jo
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 19:58
- Nahlásit
jestli to tak je tak chci fotku z koupelky!
|
Andrejsek
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2016 22:57
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2016 11:48
- Nahlásit
zbrnd
chci fotku z koupelky!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2016 13:25
- Nahlásit
PetraK
moc velka prdel, to necu
|
Andrejsek
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2016 15:21
- Nahlásit
máš to co si chtěl
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2016 15:25
- Nahlásit
ee takhle velkou zadel jsem nechtěl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2016 15:25
- Nahlásit
zbrnd
no jo, co naděláš, dneska si nevybereš.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2016 17:41
- Nahlásit
Jen by mě zajímalo, jak mám svého pejska položit na bok, pokud stojí na zadních... A na zadních stojí rád a často...
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2016 18:13
- Nahlásit
bych se připojila....taky bych ráda praktickou ukázku toho,jak se na bok pokládá a na zemi drží emotivně negativně naladěný pastevec (stačilo by i neutrální ba i pozitivně naladěný).....a pak bych taky byla zvědavá na ty ryze pozitivní důsledky pro další soužití...ale třeba tím "čt" by se to spravilo
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2016 22:57 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Xerxová
jak mám svého pejska položit na bok,
třeba takto:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 00:24
- Nahlásit
Andrejsek
Zkus stahovací obojek a když na procházce potkáte psa a on se začne takto chovat tak ho polož na bok a řekni čt
Chybi zasadni info, zda ma clovek rikat čt 1, 2 či dalsi kanaly.
Xerxová
Jen by mě zajímalo, jak mám svého pejska položit na bok, pokud stojí na zadních... A na zadních stojí rád a často...
Pozadej ho. Nebo ho kopni do ty jedny zadni, na ktery stoji ve vyponu.
Neumi
jak se na bok pokládá a na zemi drží emotivně negativně naladěný pastevec (stačilo by i neutrální ba i pozitivně naladěný)....
Tezce.
Hlavne, probuh - to jen, aby to tu nekdo nevzal vazne, NE, se psem se na zem neflaka, nepoklada se nasilne na bok!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 09:22
- Nahlásit
Fifi
čt 1, 2 či dalsi kanaly.
- chtěla jsem říct, jdi okamžitě na poličku, pak jsem si uvědomila, že došlo k inovacím, KAM SE TEĎ CHODÍ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 09:34
- Nahlásit
PetraK
KAM SE TEĎ CHODÍ?
k zelenýmu kondomu asi budete mít doma narváno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 09:39
- Nahlásit
Fajka
k zelenýmu kondomu
ajo ajo ajo!! Asi bychom si teda měli dát na barák nápis DŮM U ZELENÝHO KONDOMU
mít doma narváno
no jo, ale už teď je tam díky těm dvěma zelenáčům dost těsno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 10:09
- Nahlásit
PetraK
DŮM U ZELENÝHO KONDOMU
vo*e! ale hele furt můžeš bejt v klidu davy nevaděj.. páč až budeš mít ten jeden vošoupanej máš furt ještě jeden náhradní !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2016 10:24
- Nahlásit
Fajka
.mít ten jeden vošoupanej
a to nemluvím o tom, co za komentáře spustila tuhle kolegyně , když jsem v rámci vyprávění o zelených plyšových vánočních dárcích pro psy pravila: "Tak jsem ty kondomy donesla, domů a vyprala je...........!"
|