Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Počůrávání
Autor Zpráva
SylvaEnny
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2015 07:23
- Nahlásit

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně naší tří měsíční fenečky zlatého retrívra. Když jsme v práci tak se doma nevyčůrá ani nevykaká, ale jakmile jsem doma tak si odmítá říct, že chce jít ven. Příjdeme třeba z dvouhodinové procházky a ona si stejně čapne a začne čůrat. Už opravdu nevím co s ní. Děkuji

Neumi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2015 07:30
- Nahlásit

ona si stejně čapne a začne čůrat
když začne dávat prdelku k zemi tak ji bafni do náruče a val s ní ven a tam ji za vykonání potřeby pochval. Fajn je jí k tomu přiřadit "povel", ať víte obě, o čem je řeč (neboli za chvilku to popadnutí a vynesení štěněte budeš moct nahradit třeba slovy "čurá venku" když je budeš pořád používat a ona už sama pomaže ke dveřím.

Už opravdu nevím co s ní.
jenom k tomu - tvoje štěně má TEPRVE 3 měsíce, takový povzdech je na místě tak od půl roku výše ...neboli trpělivost a důslednost

SylvaEnny
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2015 21:13
- Nahlásit

Jsem trpělivá, jen mi přišlo že to dělá schválně. Trávíme s ní co nejvíce času venku a pak příjdeme domů a stejně se vyčůrá i tam.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2015 21:15
- Nahlásit

SylvaEnny
myslet si, že ti dělá pes něco schválně, je ta nejrychlejší cesta do pekel - ty budeš naštvaná (a nečitelná), on nebude chápat proč, bude dělat divný věci (třeba se tě snažit uklidnit právě čuráním), ty budeš ještě naštvanější...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2015 10:22
- Nahlásit

Nepomohla by kastrace? Nebo lobotomie(tm by Neumi
)?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání