Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Hledáme cvičák
Autor Zpráva
Enera
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 15:07
- Nahlásit

Zdravím všechny =),

mám roční fenku křížence ridgeback/německý ovčák. Dříve na cvičák nebyl moc čas ani peníze. Ona je navíc moc šikovná, takže základní výcvik jsme nějak zvládli sami (samozřejmě by to asi chtělo kontrolu někoho, kdo tomu rozumí). Nicméně teď bych se tomu chtěla věnovat více a tak se pouštím do hledání cvičáků.
Bydlíme v Řepích na Praze 6 a tady jsem našla dva - Bílá hora a Břevnov. Jeden nemá ani stránky a druhý se mi zdá malý. Chtěli bychom vyzkoušet obranu, stopování, frisbee..a to asi nemají všude. Také nechci nějaký 3 měsíční kurz, ráda bych chodila pravidelně.
Než to budu obvolávat, popřípadě se tam půjdeme rovnou podívat, tak se tu chci zeptat, jestli má někdo dobrou zkušenost? S uvedenými, či jinými cvičáky - klidně budu někam dojíždět v rámci MHD (auto nemáme) ale třeba až na druhou stranu Prahy se mi nechce.

Navíc pokud by někdo v okolí měl zájem o občasné společné procházky, budu jenom ráda =). Přítel je líný někam chodit a většinou jsme měli štěstí jen na postarší paní s malými psíky a s těmi si naše obluda moc nepohraje.

Předem díky za odpovědi
Bára

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 15:52
- Nahlásit

http://vycvik.hafbezobav.cz/index.php/vycvik/stran ka/1

Fajn instruktoři.
Stopy, klikr, obrany, individuálky, agility, dogfrisbee atd, dělaj všechno.

http://vycvik.hafbezobav.cz/index.php/vycvik/stran ka/4

Praha 5 Stodůlky nebo Řeporyje.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 17:16
- Nahlásit

Enera
druhý se mi zdá malý
a máte fakt křížence ridgebacka+NO? není to spíš teda plejtfffák?

Walda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2015 21:01 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Enera

Břevnov je klasickej českej cvičák, snad vůbec nejstarší v Čechách. Nic moderního nečekej. Cvičí se v úterý a v sobotu, poslušnost v řadě, pak obrany. Příjemný posezení pod kaštanem, kafe a domácí buchta , měl jsem tam rok hostovačku.

Procházky - téměř každý den, smečka psů různých velikostí (goldeni, labradoři, rotwajler, ruský teriér, irský teriér, bulteriéři atd.) v lesoparku na Ladronce, sraz v třešňovém sadu za statkem/hospodou Ladronka, kolem 16. hodiny

Enera
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 08:05
- Nahlásit

ssshhhhh
Díky, hned se na to podívám.

zbrnd
Naopak je malá, 25kg =)

Walda
Taktéž díky. Bylo by fajn nemít cvičák moc daleko. Zajdeme se tam zítra podívat.

Výborně, tak snad si smečku někdy odchytneme =)

Walda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 12:18
- Nahlásit

Enera

snad si smečku někdy odchytneme

OK, budem se těšit. Jedna verze naší smečky je k vidění třeba tady , tohle je ovšem na placu před Hvězdou, ne na Ladronce

zbrnd
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 13:43
- Nahlásit

k vidění třeba tady
No to je spíš reklama na Waldu než ukázka smečky. Ale stejně to není ono, chybí mi tam maringotka!! Bez ty jste pane prt kynolog

Walda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 14:19
- Nahlásit

zbrnd

Bez ty jste pane prt kynolog

A co klobouk, ten nepotřebuju?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 18:33
- Nahlásit

Walda
Ježyš soráč čoveče, na ten jsem oupa zapomněl. Hele hlavně jsi ji tam zapomněl povalit na zem, kousnout do rypáku, vyřvat ji díru do hlavy, pak vstát, otřepat se, odplivnout si a říct něco jako "takhle tedy ne", dnes už máme moderní metody a v klidu pokračovat dát. To by byla reklama teprvá, to by šlo aj do jůesej a možná by z Tebe byla i ajkona na jutůbečku. Ti říkám, Milan by utřel.

Walda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 20:37
- Nahlásit

zbrnd

hlavně jsi ji tam zapomněl povalit na zem, kousnout do rypáku

To jako myslíš Gondíkovou?

Enera
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 21:52
- Nahlásit

Walda

Pořádná banda =) snad to naše Ený zvládne. Než se k nám dostala, tak měla krušné období a je bázlivá.

Taky jsem to pochopila na Gondíkovou =D

Enera
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 22:19
- Nahlásit

Walda
Zítra se jdeme na 15 podívat na ten břevnov. Tak pak zkusíme stihnout tu Ladronku. Doufám, že zítra se zrovna nejde =D

Walda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 23:10
- Nahlásit

Enera

zítra se zrovna nejde

Asi se sejdou, aspoň někdo, dneska nás tam bylo docela dost. Ale částečně máš pravdu, já zítra budu se svýma psama na předváděčce v Pardubicích
A jinak je nějaká velkoakce na cvičáku v Jílovém, kdybych nebyl v Pardubicích, byl bych tam

zbrnd
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 23:33
- Nahlásit

Walda
To jako myslíš Gondíkovou?
Znám jen to příjmení, takže nevím. Ale toho pejska ne, ten byl milej.

Walda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 23:43
- Nahlásit

zbrnd

pejska ne, ten byl milej

To je fenka Týna.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2015 23:46
- Nahlásit

Walda
Aha, tak to upřesním. Týnu jsem nemyslel.

Enera
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2015 00:01
- Nahlásit

Walda
Tak přeji hodně štěstí.
No snad někoho potkáme. Kdyžtak to zkusíme jindy =)

Walda
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 10:09
- Nahlásit

Enera

Tak přeji hodně štěstí.

Díky.
Dopadlo to skvěle, byla to Juniorova první předváděčka před lidma ve velké hale. Pojali jsme to jako půlhodinovou ukázku toho, jak probíhá speciální výcvik od začátku - od socializace, komunikace, motivace, tahání, rozvoj drajvu, nácvik aportu a pak rozdělení do různých směrů výcviku - snad si to i Junior docela užíval a pro lidi to bylo zajímavý.

Co váš cvičák a smečka?

Enera
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 12:49
- Nahlásit

Walda

Dle vyprávění to byl podařený výlet =)

No v sobotu jsme dopoledne pořádně zmokli a pak už se nám nikam nechtělo-já vím hrozná lenost =D ale on ani ten pes už ven nechtěl. Tak jsme cvičák nechali až na úterý. A ani smečku jsme nenaháněli.
Včera jsme se tedy byli na Břevnově podívat a vypadalo to fajn. Sledovali jsme, jak to probíhá + obrana. Pán nám dal spoustu informací, nicméně doporučil, abychom začali chodit až od Září. Poněvadž je nesmysl si teď zaplatit roční poplatek, když se v létě necvičí. Ale že prý můžeme docházet a seznamovat se se cvičištěm.

Jinak smečku bych rádá odchytla, ale jsem přes týden s pejskem v práci. Je to sice na Bělohorské, což je kousek. Ale končíme v 17:00. Nicméně se pokusíme v pátek, kdy máme jen do 14:00 a nebo až o víkendu.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání