| Autor |
Zpráva |
velkorybnik
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 13:53
- Nahlásit
Dobrý den.
Měli jsme vždy doma německé dogy, ale jelikož už jsme starší a víme, že bychom dogu neutáhli, pořídili nám mladí štěně křížence labradora a salašnika.
Je mu 8 týdnů, je krásný jak jinak ale nemohu se zbavit pocitu, že to co platí na dogy, s tím tady asi neuspěji.
Dogy jsme vychováli nenásilně, láskou a přívětivostí. Poslouchali na slovo, ale je fakt, že paličatost a hrdost je jim vlastní, ale nikdy jsme nemuseli používat noviny na plácnutí, když něco nechápal nebo zlobil. I seni, lehni vyplynulo nějak samozřejmně, ale tady asi budu potřbovat poradit, jak na toto plemeno.
Můžete, prosím.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 14:17
- Nahlásit
a má to plemeno PP?
líže omítku?
jaké granule mu chutnají?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2015 16:06
- Nahlásit
velkorybnik
A proč si myslíte, že u tohoto pejsy by ta výchova měla být jiná? Labradory znám, bohužel jen takové ,,blbce" nevychované, podivočené...nevím proč Berňáka mám doma a tomu vždy stačilo jen trochu zvýšit hlas, či lépe řečeno zpřísnit. Poslouchá na normální mluvu, ani ho nepovelujem. Když dám jasný povel to ví, že se něco vážného děje, třeba se rychle blíží auto a musí na krajnici.
|
velkorybnik
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:50
- Nahlásit
PP nemá, omítku nelíže, je malinký takže jí franulky dost výživné malinké nemohu su teď vzpomenout na jméno.
Co se týká chování, je trochu divočejší než doga, ale je taky pravda, že stačí jen zvýšit hlas a ví, že se něco děje. Snad to je na dobré cestě.
Je mi jasné, že všichni potřbují lásku a přívětivost, jenom z té divkosti jsem trochu udivená, spíše nezvyklá.
Uvidíme, je přeci jenom ještě malinký.
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2015 07:24
- Nahlásit
Je mi jasné, že všichni potřbují lásku a přívětivost, jenom z té divkosti jsem trochu udivená, spíše nezvyklá
labradoři jsou temperamentní plemeno, takže bych se nedivila, vzala na vědomí a štěně řízeně zaměstnávala.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 15:09
- Nahlásit
labradoři jsou zhnilí psi. Temperamentní je bernardýn, pokud ej k tomu veden a má PP.
|