Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pes sám doma
Autor Zpráva
dratcha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2015 13:22
- Nahlásit

Dobrý den,
máme 16měsíční fenku francouzského buldočka, když byla štěně, byla jsem s ní skoro pořád doma, ted chodíme do práce a dle sousedů celou dobu, když je sama, tak štěká.
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Vztahy se sousedy už jsou kvůli tomu dost vyhrocené a vzdávat se jí samozřejmě nechceme ani omylem.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2015 15:20
- Nahlásit

Nebudete možná věřit, ale bylo by možná dobré ji to odnaučit.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2015 15:43 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Pokud byste to chtěla upřesnit, já osobně bych zvážil, jestli se v něm neusadil ďábel a zkusil bych to zkonzultovat např. s naši římsko katolickou církví, moli by pomoci možná.
http://video.aktualne.cz/dvtv/jak-se-vymita-dabel- a-kolik-exorcistu-ma-cr-knez-odpovida/r~3847912e60 5211e4b5c5002590604f2e/

dratcha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2015 18:11
- Nahlásit

zbrnd: Děkuji, takovouto radu jsem přesně potřebovala, jsem ráda, že jsem na správných stránkách

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2015 19:07
- Nahlásit

dratcha
Zbrnd podal radu hned v prvním příspěvku. Pes se samozřejmě musí naučit, aby vydržel doma sám v klidu, vy jste to zanedbali, tak teď holt musíte začít jako s malým štěnětem, návodů je na netu spousta.

dratcha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2015 21:29
- Nahlásit

Tím pádem se omlouvám a tato diskuze tím postrádá smysl, protože odpověd na většinu problémů se dá najít někde na internetu. Přeju fajn večer

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2015 00:08
- Nahlásit

protože odpověd na většinu problémů se dá najít někde na internetu.
dá, ovšem po jejich přečtení se člověk zodpovědnějším nestane, takže je mnohdy zbytečné je hledat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2015 14:56
- Nahlásit

dratcha

a ono by stačilo zapátrat i zde. Už mnohokrát se tu návod na to jak štěně či dospělého psa toto naučit opakoval. Sama jsem ho psala několikrát.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání