| Autor |
Zpráva |
sisimkyn
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2015 16:40
- Nahlásit
Dobrý den mám dotaz,
Mám velmi vycvičenou fenu NO , fakt je velmi vyborna ..
No ale na gappay jsem našla postrojovou decku s nápisem Policie, dále i obojek s nápisem policie.. Bohužel obojky prodávají výhradně jen policii ( chtějí průkaz nebo co ) ..
Myslíte že se to da sehnat někde jinde ? Popř prosím o odkaz. A můžou to nosit i psy kteří nepracují u PČR ? Předem díky za odpovědi
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2015 20:37
- Nahlásit
sisimkyn
Proč by měla tvoje velmi vycvičená fena nosit dečku s nápisem Policie, když (zřejmě) pro policii nepracuje?
Jestli má nějaký speciální výcvik, tak ti podle jeho druhu příslušnou rozlišovací dečku nebo obojek dodá organizace, u které složíš zkoušky a případně máš s nimi dohodu o spolupráci.
|
sisimkyn
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 14:50
- Nahlásit
Jen se ptam jestli to není třeba trestné nebo tak ...
Chtěla bych to jen tak pro radost, vždycky jsem si přála byt psovod u policie...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2015 16:39
- Nahlásit
sisimkyn
jestli to není třeba trestné
Trestné nevím, průšvih by z toho být mohl. Jde tu o různé věci, přístupová práva, přístup do dopravních prostředků a tak.
Třeba označení psi se speciálním výcvikem nemusí mít v dopravních prostředcích košík a nemůžou je z dopravního prostředku vyhodit. Někteří psi zase mají téměř neomezený přístup do veřejných budov, restaurací a nemocnic.
Chtěla bych to jen tak pro radost
Když myslíš. Tak si u Gappaye nech udělat na objednávku dečku třeba POLICE nebo MILICIA, tu ti jistě udělají a máš to.
|
sisimkyn
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2015 21:31
- Nahlásit
Diky
Tak snad žádný prusvih nebude no
|