Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / laskou bych lidi sned:)
Autor Zpráva
maXipes
Člen
# Zasláno: 17 Led 2005 14:54
- Nahlásit

Chtěla bych poradit jak naučit meho mazlíčka( je to 7mi měsíční vlkodav) aby se nevrhal lidi s dojmem, ze i oni jsou jeho přítomností nadšeni tak jako on jejich:tongueíkas moc za všechny ohlasy-třeba to přispěje ke snížéní počtu oslintaných a naštvaných lidi

niniel
Člen
# Zasláno: 17 Led 2005 15:04
- Nahlásit

Mne se osvedcilo to, ze jsem na ty lidi hned hulakala, aby ho nematlali, ze ho to odnaucuju. Pes pochopiln to, ze o nej ti lide nestoji a hladit ho nebudou a ted uz se vrha jen na ty, ktere zna.

maXipes
Člen
# Zasláno: 17 Led 2005 15:09
- Nahlásit

Jo to není špatný,ale ten blázen neběhá jen za lidma,ale taky za autama a vlakem. Lidiho nehladí,páč se většinou bojí ,ale on to zkouší dál...

nefer
Člen
# Zasláno: 17 Led 2005 15:25
- Nahlásit

a co takhle připnout ho na stopovačku a když se bude chtít za něčím či někým rozeběhnout, přišlápnout a se zákazovým povelem trhnout zpět? musí to být ale pořádně. v 7 měsících už to bude pěkné tele (kolik váží, měří?)

niniel
Člen
# Zasláno: 17 Led 2005 17:20
- Nahlásit

No behani za auty je teda dost nebezpecne. Asi bude jistejsi ho mit na voditku, pokud budou pobliz auta a pokud za nimi bude chtit bezet, tak skubnout voditkem a dat povel ke mne. Poustejte ho tam, kde auta nejsou.

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Led 2005 18:28
- Nahlásit

Celkem se prý osvědčuje se, když se s někým domluvíte a když se k němu pes hrne, tak mu řekne důrazně "fuj". To obvykle pesík od cizího nečeká a už ho to nebaví, když ho ani neňufou, ani se ho neleknou..

Evik
Člen
# Zasláno: 19 Led 2005 12:21
- Nahlásit

Můj hafuša se zprvu taky hnal ke všem lidem i psům, taky jsem ho to odnaučovala tím, že jsem na lidi volala, aby ho nehladili. Pochopil to brzy. Auta ani vlaky mi naštěstí ale nehonil....Já vím, že je to trochu hloupé, ale připomíná mi to ten vtip jak se pán radí s odborníkem, co má dělat, když jeho pes honí auta...Odborník mu na to řekne, že to dělá spousta psů a pán na to: "no jo, ale ten můj je aportuje a zahrabává na zahradě"....

Anonymní
# Zasláno: 19 Led 2005 20:43
- Nahlásit

Muj milácek ted važí CCA 55kg-uz je pomnekud problem ho vazit a meri 80cm

maXipes
Člen
# Zasláno: 19 Led 2005 20:46
- Nahlásit

Díky Vám všem za rady,v nejbližší dpbě se pokusím je vyzkoušet v praxi,ale nejdřív musim koupit nový polostahovák,páč ten starý nevydržel nápor a prasknul-holt nebyl asi spranve dimenzován na extrémní zatížení

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání