| Autor |
Zpráva |
Neklid
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 17:47
- Nahlásit
Dobry den, moc prosim o radu! Mam 8leteho civavaka, ktery v podstate nestekal. Po prestehovani ho napadl podobne veliky pes, ktery, jak jsme po mesici zjistili, je ze stejneho domu, kde ho bohuzel ve vytahu napadl jeste jednou. Pravdepodobne po teto zkusenosti se zmenil, na kazdeho psa venku steka, ted uz i na fenky i sousedy, ktere zna a na ktere drive nestekal. To same i s petardama, drive ho to nechavalo uplne v klidu, na Silvestra jsem o nem temer nevedela, lonsky byl k nepreziti. Je nejaka moznost, odnaucit ho stekani na kolemjdouci psy? Diky za kazdou radu!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 22:17
- Nahlásit
Chybí mi tu podstatná informace, jak jste se při oněch incidentech zachovali vy?
|
Neklid
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2014 22:27
- Nahlásit
Stahla jsem psa k sobe, mam ho venku stale na voditku, nemam ho od stenete, je z vesnice, tedy neni zvykly chodit bez voditka. Kdyz ho napadl podruhe ve vytahu, voditko jeste nemel nandane, sousedku jsme si privolali, pes mi vbehl dovnitr, tak po nem ten druhy skocil. Vlitla jsem tam, vytrhla ho a vystoupila. Nikdy mu nic neudelal vazneho, nepripadalo mi ani, ze by ten muj byl po techto incidentech nejak otreseny, oklepal se a v klidu si cuchal
|
Tinkah
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 12:35
- Nahlásit
Psi na vesnicích chodí na vodítkách a ve městech bez?? :-D :-D
|
Neklid
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 13:14
- Nahlásit
Nauc se laskave cist, nez budes mit posmesny kecy!
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 13:20
- Nahlásit
Neklid
Zaujmout něčím jiným, viz:
https://www.youtube.com/watch?v=4iwaGPgNLO8
Zhruba od 14minuty 10vtěřiny se tam něco podobného řeší.
|
Neklid
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2014 13:31
- Nahlásit
Dekuji, mrknu na to!
|
Tinkah
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 08:34
- Nahlásit
cituji: ".......je z vesnice, tedy neni zvykly chodit bez voditka." Mě to fakt rozesmálo, promiň. Nemám čím pomoct, ale nesnáším takové zobecňování, nesmyslné.
|
Neklid
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2014 17:38
- Nahlásit
Neumis si dat dohromady dve vety...chapu, pro nekoho je to slozite.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 22:28
- Nahlásit
Neklid
A nema pesan proste jen prehnane emotivni reakce? Jestli takovy mechanismus chovani treba nevokoukal od nekoho doma?
|
Nicky
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2014 22:34
- Nahlásit
Příspěvek ssshhhhh je o socializaci vůči lidem.
Neklid opakovaně zklamala jako paníčka a ochránce smečky. Získat ztracenou důvěru není lehké.
|