Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Krátká anketa na 2 minutky
Autor Zpráva
Scathia
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2014 21:06
- Nahlásit

Prosím o krátké vyplnění následujícího dotazníku:
A) Jste spokojení se současnou podobou a kvalitou kynologických cvičišť v ČR, co se poskytovaných služeb týče?
B) Pokud jste nespokojení, jak svou situaci momentálně řešíte?
C) Pokud by existovala možnost soukromého instruktora, který by k vám docházel ve vámi určený čas a řešil s vámi přesně to, co potřebujete, využili by jste této služby místo toho, docházet na cvičiště?
D) Jste za individuální lekci ochotni zaplatit vyšší částku?
Předem díky moc všem!

birma
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2014 00:51
- Nahlásit

Scathia
a) jak kterých
b) výběrem těch, kde spokojena jsem
c) existuje, nevyužívám
d) jak u koho

corgi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2014 10:45
- Nahlásit

Scathia
A) To je kus od kusu. Některé ZKO jsou ještě utopené hluboko v dobách minulých, kdo nemá vlčáka, je mimo, a pokud čekáte něco jiného než dril a řadovku, máte smůlu. Jinde se snaží, dělají agility, klikr, sranda akce, sejdou se na společné výšlapy atd. Totéž soukromé cvičáky - když to dělá někdo srdcem, ráda zaplatím 200/hod., když narazíte na blba, můžete třeba za 300/hod se psem házet na vodítku a nula od nuly pošla...
B) Vystřídala jsem 4 cvičáky (soukromé i ZKO) a vždycky zůstala tak dlouho, dokud to tam za něco stálo (někde třeba jen 1 lekci).
C) To je ideální řešení pro lidi s nějakým konkrétním problémem. V dnešní době už ta možnost existuje, ale nevím o nikom, kdo by ji využil. Bohužel, protože někteří jedinci by to potřebovali jako koza drbání.
D) Samozřejmě, pokud kvalita odpovídá ceně

anonym
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2014 08:44
- Nahlásit

A) S těmi kam chodím ano, ale chápu, že v dnešní době to mají ZKO těžké. Bohužel i kynologie je dnes jen a jen o penězích. Najít někoho, kdo "to dělá srdcem" a zadarmo je dneska zázrak. A 99,9% těch, co to dělají za peníze neumí vůbec nic.
B) Nejsem, pracuju s lidmi které znám a kteří umí.
C) Pro mě nemožné, dělám sportovku. A znám pár "instruktorů", kteří tyto služby poskytují za velmi dobré peníze, ale ty bych nedoporučila ani omylem.
D)Ano jsem, ale za individuální trénink, který mi něco opravdu dá. Takže za figuranta samozřejmě ano, rovněž za toho, kdo mi pomůže při poslušnosti a stopách.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2014 12:36
- Nahlásit

1) jak kde - problem vidim v hlavne v nedostupnosti mimo velka mesta
2) nikam nechodim, nikam se nedostanu
3) uz jsem i vyuzila, i kdyz nebyl u me doma, bylo by supr mit dostupny i nejaky oploceny zazemi s rozumnou dojezdnosti
4) vyjimecne neni problem, ale pravidelne asi ne

Deedee
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2014 22:58
- Nahlásit

a)nejsem spokojená, ale mám vyzkoušeno pouze jedno cvičiště, tak nevím
b)změna cvičáku
c)výcvik psa jsem řešila tak že do 8mi měsíců jsem ho cvičila sama a pes poslouchal, cvičila jsem ho doma, na zahradě, na ulici a jednou jsem ho vyvezla i do Prahy, kde po tom co se smířil s množstvím holubů :-D také poslouchal a plnil povely, problém začal když jsem ho vzala na cvičák a on viděl to množství volně pobíhajících psů a vůbec neposlouchal ani když si všichni zavolaly psy k sobě on stále chtěl k ostatním psům a mě si vůbec nevšímal (nechtěl ani maso ani párek ani míček) a to psy běžně vídal na ulici, na agility, na jiných psích akcích, ale na tom cvičáku se to ani po 4 lekcích nezměnilo na té páté už to bylo lepší (už si mě všiml :-D), ale pro majitele štěňat bych 100% doporučila spíš cvičák než individuální výcvik, pro majitele dospělých psů je podle mě zase lepší řešit problémové chování individuálně.
d)za cvičitele s dobrymi recenzemi (na internetu i od známých) bych byla ochotna zaplatit maximalne o polovinu vic nez na cvicisti

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání