| Autor |
Zpráva |
Míša N.
|
# Zasláno: 4 Říj 2005 16:35
- Nahlásit
Už jsem se tady nejednou ptala na radu, která se týkala naučenbí čistotnosti me fenky, dnes již 9 měs.Naše fenečka je asi exlusivní případ!Tak jsme odstranili venčicí plínu z bytu, a stále dělámě bobek doma na koberci, který následně sníme.O víkendu je vše v úořádku, venčíme se jen venku, jsme někde na týdenní dovolené a pesaka hlídají rodiče,tak je taky vše v pořádku.Skoro se těším na to,že po návratu domů bude už venčeníá zmáknuté na 1, ale omyl! Opet se venčíme doma na koberec, kde v klidu deláme bobky.Bože kde je chyba??? žere večer v 7, ráno se mi venku krásně venčí, ale po návratu z práce asi 15hod je doma nadílka.Mám snad dávat žrádlo ráno?Vykadí se večer a pak ráno??Ja už si nevím rady.Na kočkolit se mi ji nepodařilo naučit,aspon bzch to ulehčila,ale bohužel...
|
haha
|
# Zasláno: 4 Říj 2005 16:47
- Nahlásit
ona si prostě zvykla ten koberec používat jako svůj záchod,tady není asi problém v tom že by to nevydržela ,ale že nechápe že by to měla vydržet, ale proč to žere to nevím
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 19:41
- Nahlásit
Ahoj, zkus ten koberec srolovat a nech jen lino, nebo co pod kobercem máš. Ze své zkušenosti vím ( nebo si myslím ), že pejsci moc nechtějí dělat ty své věci na hladké povrchy. Tvuj koberec je nasáklej psíma vůněma a čubinu tím láká na něj chodit. Těžko to z něj odstraníš. Když jí načapeš v plnej parádě, tak jí zkus taky vyhubovat. Ale netrestej jí. Já měl doma průtokáč, teď mám klid.
Výkaly snad požírá, protože jí chybí nějaká složka potravy. Krm hodně pestrou potravu a nezapoměň na vytamíny. Naše štěně papá jabka, mrkev, zelí apod. Pokud nepřestane, budeš se s tím muset smířit. někteří pejsci jsou prasátka celej život.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 19:42
- Nahlásit
Míša N.
Mojej kamaratky pes tiez zere bobky po sebe, lebo sa boji, ze ked ich panicka najde, tak ju zbije... Zruste koberec, aby ste vedeli, ci je to naozaj tym kobercom, lebo to je velmi pravdepodobne ako hovori haha
|
Míša N.
|
# Zasláno: 4 Říj 2005 19:52
- Nahlásit
Taky jsem uvažovala, že ten koberec sroluju,mame tam parkety, asi zmrzneme...Fakt nevim.Prý to žere, že se bojí nebo z marnosti.Nemělo bz jí chybět nic, dostává kvalitní granule a ovoce ji moc nejede, to spíše mrkev,ale nejradší má masooo.To je fakt parádá,už vidím jak budeme mít někdy mimi a kolem budou její bobky. Musím ji to odnaučit.Sroluju to a je to.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 20:35
- Nahlásit
Měl jsem doma několik psů. Vždycky jsem litoval, že musím rozhrabošit upravenej byt, ale nikdy mě to neminulo. Je pravda, že každý štěndo po uklizení koberce přestalo do týdne, až čtrnácti dní doma čůrat a kadit. Nějaká nehoda se asi ještě stane, ale je to vlastně výcvik, jako každej jinej, tak hned nejde vše. Ale určitě to dopadne dobře.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 21:26
- Nahlásit
Pavel
No neviem, my sme koberec nemali, bola som s nim doma a kludne mi cural doma dalej A potom zrazu z nicoho nic prestal
Preto Míša N. nezufaj, urcite sa to raz podda
|
Míša N.
|
# Zasláno: 5 Říj 2005 19:23
- Nahlásit
No jo jenže ona má už 9 měs.Jak jsem řekla, budem o víkendu rolovat koberec.Dám pak vedět jestli jsme uspěli.
|