| Autor |
Zpráva |
Badun
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2014 21:14
- Nahlásit
Dobrý večer,
Vim že to nepadří sem, ale nutně se potrebuji zeptat...
Jak se stát policejním psovodem ?
Co to všechno obnáší ?
Co všechno požadují na přijetí ?
A vše co k tomu patří ...
Kdyby tu byl někdo policejní psovod , rada bych se ho zeptala na vice věci ..,jsem vděčná za cokoliv. Předem děkuji
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2014 22:32
- Nahlásit
Obnasi to hlavne brat psa jako vec. To je naprosty zaklad.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2014 12:31
- Nahlásit
zbrnd
na tom něco bude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2014 13:34
- Nahlásit
no vono to nebude tak horký..znám jich pár a za věc psa fakt nepovažujou..
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2014 13:50
- Nahlásit
davidkova renata
no vono to nebude tak horký..znám jich pár a za věc psa fakt nepovažujou
No to jistě, vono taky je poměrně běžný, že třeba policejní pes tahá. Já jaksi ale nepředpokládal, že bychom zde měli diskutovat o tom, co vše se děje. Nedostatků je všude plno, ale pakliže chci psa využívat k tomu, aby riskoval kuliva svýmu "poslání", asi těžko mohu tvrdit, že ho nepovažuji za věc.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2014 16:55 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Badun
Pokud už je pozdě zvolit si studium na střední policejní škole, tak bych asi pročetla tohle:
URL
Myslím, že někde mají i měšťáci psovody, bude asi nejlepší poptat se přímo u nich v blízkém okolí.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2014 17:02 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Eveyměšťáci psovodybohužel ano, minulej tejden jsem viděl dva, oba psi tahali, NO byl nejspíš tak trochu z exterierovy linie a podle toho i tančil :/ po zásahu, kerej se nakonec nekonal se asi 3 minuty "kočkovali" v pickupu než je psovodi dokázali oddělit a sklidnit...byla to docela bžunda, pickup chvílema vypadal, že se možná převrhne..
modlil jsem se, ať je nevodvážou....dokonce jsem přemejšlel, jestli na ně nepodat TO pro obecný ohrožení, ale asi by to šlo v niveč, když psi nezasahovali ....hroznej zážitek prostě
|
Petas
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2014 22:44
- Nahlásit
Badun
Musíš projít fyzickými a psychickými testy buď k městské nebo státní policii - pro zajímavost jsou jiné - říká že městské jsou těžší hlavně ty psycho, tak se budeš ucházet o místo strážníka, pak by Tě čekal takový přípravný kurz a pak by jsi pravděpodobně stejně dával pokuty nebo něco takového než by Ti dali šanci u psů...
Jinak fyzické testy: Kliky, sedy lehy, člunkový běh, normální běh, sestava s tyčí.
Psycho: vědomostí test (cca scio), asi 1000 různých oblbujících otázek, které Tě mají snad jen zmást, strom a malý pohovor s psycholožkou
Hodně štěstí, u státní berou asi víc...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2014 00:00
- Nahlásit
To musí bejt těžký testy, když pak člověk vidí, co tím proleze
|