| Autor |
Zpráva |
Taffy
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2014 21:25
- Nahlásit
Dobrý den, mám 7 měsíců staré štěně křížence, se kterým za pár týdnů absolvuji psí školku. Začali jsme dělat pachové čtverce a poslušnost. Aport nám zatím moc nejde, ale hrozně nás to oba baví. Chtěla jsem se zeptat, zdali i nepapírový pes může chodit ke zkouškám a jestli nebude trapné, když si u ZKO zaplatím členství a jak mám při žádosti o členství postupovat. Byla bych moc vděčná i za informace, jak dlouho trvá výcvik psa k prvním IPO1 a jaké může kříženec absolvovat. Je to kříženec loveckého a pracovního plemene, takže 50:50, oba rodiče jsou známí. Děkuji za informace.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2014 21:27
- Nahlásit
Taffy
nepapírák může dnes už na všechny zkoušky sportovní kynologie, jen na některé vrcholové akce ne. Členství v ZKO rozhodně není trapné (proč by mělo být?) a výcvik trvá různě dlouho v závislosti na šikovnosti psa i psovoda a kvalitě trenérů a figuranta
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2014 22:01
- Nahlásit
Tuším ale, že bezpapírák na zkoušky musí mít čip a nějakou průkazku, ale určitě se to dá dohledat na stránkách ČKS nebo tak někde.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2014 22:05
- Nahlásit
jo, už jsem to našla http://www.kynologie.cz/upload/pokyny_-_registr_ps u_bpp.pdf
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2014 22:15
- Nahlásit
Taffy
Trapné? Možná pro někoho jo, takže se musíte rozhodnout, jestli Vám to vadí či ne Je to prosté.
|
Taffy
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2014 07:25
- Nahlásit
A ještě jeden dotaz, jak mám požádat o členství v konkrétní ZKO??? Normálně za někým přijít? Za vedoucím výcviku nebo tak něco???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2014 09:24
- Nahlásit
Jestli chceš být členem tam, kam chodíte do školky, tak se zeptej vašeho trenéra, on už tě pošle za tím správným člověkem
|