| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 21:32
- Nahlásit
Potřebuju radu s postupem. Moje fenka krade slepicím vajíčka. Ona by teda ukradla cokoliv, kus chleba, jablko, mrkev... No, jenže já se bojím, až nějaké rozfláká, že jí zachutnají a začne je krást ne ze sportu, ale pro chuť. Docela ráda bych té její zlodějské vášně využila k tomu, abych jí naučila vybírat a nosit vajíčka.
Napadl mě jednoduchý postup:
nastražit uvařené (to kdyby jí spadlo, abyse tak snadno nerozbilo) vajíčko do králíkárny, pustit tam psa, až vlítne do kurníku, dát povel přines vajíčko a odměnit.
Nacvičit doma to nejde,doma to vajíčko do huby nevezme.
(zamezit psovi v přístupu ke slepicím nechci, cíl je, aby slepice mohly aspoň v mojí přítomnosti volně na zahradu, což se zatím daří)
Vidíte někdo lepší řešení nebo zradu v mym postupu?
Díky
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 23:14
- Nahlásit
kachna_
Krade vejce i kachně_?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2014 23:52
- Nahlásit
kachna_
Docela ráda bych té její zlodějské vášně využila k tomu, abych jí naučila vybírat a nosit vajíčka.
Vybírat? jakože třídit podle velikosti? To jde snadno s clickerem.
Ale nosit? Proč? Slépky nenesou dost?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2014 00:00 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
edit. nebaví mě hra na slovíčka
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2014 00:03
- Nahlásit
Tak kterým slepicím to teda krade?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2014 20:23
- Nahlásit
kachna_
nastražit .....vajíčko do králíkárny, pustit tam psa, až vlítne do kurníku,
+
Vidíte někdo lepší řešení nebo zradu v mym postupu?
vidím zradu v postupu, vajíčko v králíkárně pes, kterej pro něj půjde do kurníku prostě nenajde
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 19:16
- Nahlásit
Bála bych se, že když jí to baví už teď, tak až se z toho stane zábavnej cvik - schválená činnost tak ti bude ty slépky opruzovat pořád a strkat jim nos až pod zadek ve snaze najít vajco..
A taky bych se bála že syrový rozfláká a jak píšeš, zjistí že je to jídlo - a jsa naučena že brát vajíčka do huby je ok, těžko se bude zakazovat požírání..
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2014 19:32
- Nahlásit
kachna_
edit. nebaví mě hra na slovíčka
)))))))
|