| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 16:13
- Nahlásit
Před týdnem jsme si dovezli 3měsíční stěně Jacka Russela. Za pána si od prvního dne vybral moji manželku. S ní jde bez problémů na vycházku. Se mnou odmítá jít. Neustále se vrací, když ho dám na vodítko tak si sedne a nereaguje. Jak ho přimět aby šel i se mnou ven?
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2005 16:21
- Nahlásit
Tak ho zkuste lákat pamlskem a hodně si s ním doma hrajte.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Říj 2005 16:23
- Nahlásit
s pamlskem jsem to venku taky zkoušel, ale sedí, ani se nehne a kouká na mě jak kdybych spadl z višně
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2005 16:38
- Nahlásit
Tak zkus chodit ven s manželkou ale ta at si štěněte nevšímá i když za ní pujde a ty ho chval že jde.¨
A čí má být pejsek? Nebo at mu taky nedává jídlo, jídlo mu dávej pouze ty. Ono je ještě malé tak se to časem spraví. Já když byla moje ovčanda malá tak se odemě ani nehla a ted jí je jedno kdo s ní jde ven. No spíš má ráda ma a mamku...
Ono se to snad časem spraví
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2005 08:50
- Nahlásit
Anonymní
Ten isty problem mal moj priatel. Pes odmietal opustit branu a stale mu utekal domov. Ja som bola v praci. Riesili sme to tak, ze psa vyslovene dovliekol na zastavku ( kedze pamlsky, hracky nezaberali), kde som vystupila z autobusu ja. Stacilo to urobit 2x a pes uz nemal ziaden problem ist aj s mojim priatelom von.
|
sara03
|
# Zasláno: 3 Říj 2005 09:44
- Nahlásit
Ahojky.
Mojí mamky pesa byla to samé.Problém nastal,když mamka dostala chřipku.Vzala jsem vodítko a šla jsem,ale sama.Pak jsem té naší můře řekla,že je za rohem její psí kamarád a ona se šla podívat /zvědavost zvítězila/. A tak,teď už chodí bez problému i se mnou.
|