Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / jine tresty
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 1 Říj 2005 22:26
- Nahlásit

Mam labrador retr. a kdyz snim sedim nekde ve spol. např. ve venkovní restauraci rad vyjiždí na kolemjdouci psy trestání nepomahá pokud ho udeřím on se mi jen směje a to on umí pěkně jednou jsem ho polil schvalně mineralkou za trest a měli jste vidět jak dal pokoj okamžitě lehnul a byl klid je možne takovy trest na psovi provozovat nebo by to mohlo mit nejake nasledky ale opravdu to na něj plati dik

zuska
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2005 14:02
- Nahlásit

Nekdy politi opravdu pomaha - z ekonomictejsiho i hygienickeho hlediska bych vsak doporucovala mineralku vymenit za obyc vodu. Ja treba taky odnaucovala meho psa stekat, kdyz byl nekde osamote uvazan, tim, ze jsem ho kropila rozprasovacem. Myslim, ze na tomto zpusobu trestani neni nic neprijatelneho.

Bora
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2005 16:01
- Nahlásit

Trestání nepomáhá a když ho udeříte tak se vám jen směje? ???
TAk proč nezvolíte jiný druh trestu než úder? Přeci existují daleko přirozenější tresty, třeba přimáčknout psa k zemi, nebo něco podobného, co pes pochopí. Polití asi následky nezanechá, ale nedá se použít všude. Navíc když to uděláte 10x tak přijdete o moment překvapení.

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2005 20:18
- Nahlásit

Když si představím, že bych za trest polila svojí labradorku, tak si to bude maximálně užívat.Vodu miluje ve všech jejích podobách

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání