Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Kálení po bytě
Autor Zpráva
wiwa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 12:54
- Nahlásit

Mám doma devítiměsíční fenku křížence. Vždycky byla čistotná a vydržela doma nevylučovat i po celou dobu, co jsem v práci (pokud zrovna nebyla krizová situace). Před týdnem se mi začala hárat a od té doby mě pravidelně čeká po příchodu z práce v kuchyni poklad. Když s ní jsem ráno venku, tak se normálně vybobkuje a spolubydlící říkají, že v bytě bývá naděláno už dopoledne. Nedávno jsem jí také upravila krmný režim ze třech dávek denně na dvě, což by také mohlo mít vliv. Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo radu?

lamalucni
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 14:23
- Nahlásit

wiwa
Čím krmíte a jaký má fenka ráno režim (kdy venčíte, jak dlouho, kdy krmíte)?
A spolubydlící ji vyvenčit nemůžou?

wiwa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 15:05
- Nahlásit

Krmím ji granulemi Brit junior. V 7 ráno venčíme cca 45 minut, pak jí dám granule, když přijdu z práce kolem 17:30, venčíme 1-2 hodiny, a pak dostane druhou dávku granulí. Nakonec venčím ještě půl hodiny před spaním.
Když spolubydlící dorazí dřív než já, tak mi ji vyvenčí. Dneska mi ji chtěli vyvenčit po poledni a už bylo pozdě

lamalucni
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 15:31
- Nahlásit

wiwa
Já bych s ní těsně před odchodem do práce ještě vylítla na pár minut ven, aby se po snídani ještě jednou vyvenčila. A zkuste pouvažovat nad změnou krmení - Brit není zrovna špička, obsahuje spoustu pro psa špatně stravitelného "balastu" (kukuřice, pšenice), což má za důsledek větší "odpad".

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání