| Autor |
Zpráva |
wiwa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2014 12:54
- Nahlásit
Mám doma devítiměsíční fenku křížence. Vždycky byla čistotná a vydržela doma nevylučovat i po celou dobu, co jsem v práci (pokud zrovna nebyla krizová situace). Před týdnem se mi začala hárat a od té doby mě pravidelně čeká po příchodu z práce v kuchyni poklad. Když s ní jsem ráno venku, tak se normálně vybobkuje a spolubydlící říkají, že v bytě bývá naděláno už dopoledne. Nedávno jsem jí také upravila krmný režim ze třech dávek denně na dvě, což by také mohlo mít vliv. Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo radu?
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2014 14:23
- Nahlásit
wiwa
Čím krmíte a jaký má fenka ráno režim (kdy venčíte, jak dlouho, kdy krmíte)?
A spolubydlící ji vyvenčit nemůžou?
|
wiwa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2014 15:05
- Nahlásit
Krmím ji granulemi Brit junior. V 7 ráno venčíme cca 45 minut, pak jí dám granule, když přijdu z práce kolem 17:30, venčíme 1-2 hodiny, a pak dostane druhou dávku granulí. Nakonec venčím ještě půl hodiny před spaním.
Když spolubydlící dorazí dřív než já, tak mi ji vyvenčí. Dneska mi ji chtěli vyvenčit po poledni a už bylo pozdě
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2014 15:31
- Nahlásit
wiwa
Já bych s ní těsně před odchodem do práce ještě vylítla na pár minut ven, aby se po snídani ještě jednou vyvenčila. A zkuste pouvažovat nad změnou krmení - Brit není zrovna špička, obsahuje spoustu pro psa špatně stravitelného "balastu" (kukuřice, pšenice), což má za důsledek větší "odpad".
|