| Autor |
Zpráva |
Sonulienka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2014 20:14
- Nahlásit
Ja som si adoptovala psika sucku ma 3roky na Jozefa bude mat 4 a od prveho dna ked som ju uvidela v utulku tak som ju chcela tak som ju adoptovala a tam tvrdili ze je naucena na granule. Tak som jej vsetko kupila voditko,obojok,pelech,misky na vodu a jedlo nove granule aby sa citila dobre v pohode tak ako hned bola u mna doma,dala som jej papat tak som vytiahla misky do jednej som dala vodu a do tej druhej granule. A som ju zavolala ukazala som jej misky,a ona sa napila vody granuli sa ani nedotkla tak to pokracovalo pekne dva tyzdne tak som jej dala trochu sunky Lebo mi jej bolo luto. Neviem co mam s nou robit ste moja posledna nadej ani u zverolekara son s nou neuspela. Dali mi tam odskusat rozne granule no nejedla. Prosiim pomozte mi.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2014 20:16
- Nahlásit
A to celé dva týdny jí jenom šunku?
Co jí začít připravovat stravu doma? Maso, zeleninu, atd. -> www.manwe.eu - pravý sloupec BARF.
|
Sonulienka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2014 20:18
- Nahlásit
Davam jej an ryzunalebo cestoviny ale granuli as ani nedotkne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2014 20:26
- Nahlásit
Jenom rýži nebo těstoviny? A maso?
|
Sonulienka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2014 20:35
- Nahlásit
Ale ked jej nieco premiesam z granulami tak malo zje ale je to tak ze ani jednu granulu nespapa
|
Sonulienka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2014 20:37
- Nahlásit
Davam jej aj maso ale toho zje malo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 07:10
- Nahlásit
a nejsou granule treba moc velky, nebo nema problem se zubama? je zdrava od prohlidky vetem? to stejny typ granuli na jaky byla zvykla v utulku?
obcas je normalni, ze adoptovanej pes ze zacatku v novym prostredi moc nezere, hlavne kdyz to treba neni kyselina...
|
Sonulienka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 16:11
- Nahlásit
Nie niesu tie granule velke. A zverolekar povedal ze je v poriadku. A granule co mi dali z utulku,tych sa vobec nedotkla. A zo zubami,tie jej zverolekar vycisty ultrazvukom nejak tak to hovoril.
|